Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć "darmowe" RP

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czyli ta apka działa na BlueStacks? Bo ta apka nie jest kompatybilna z moim telefonem Samsung Galaxy Mini więc lipa a brakuje mi 3-4$ do zakupu pewnych spodni xDDD

Dobra działa ale dopiero dali mi tylk0 0.21$ a sporo pobierałem ;/

Opublikowano

Ja po różnych sponsorach śmigam i są różne gry do pobrania. Tylko, że pewnie w niektórych przypadkach trzeba czekać dłużej bo teraz mam 1.05$ więc nie mało ani dużo xD

Opublikowano

Ja po różnych sponsorach śmigam i są różne gry do pobrania. Tylko, że pewnie w niektórych przypadkach trzeba czekać dłużej bo teraz mam 1.05$ więc nie mało ani dużo xD

ta są gry po 0,04$, a ja sie dalej pytam jak ci mistrzowie wyzej tak szybko zarabiają

Opublikowano

No ciekawe bo ja mam gry po 5pkt-70  a większość to po minimum 0.25$.  Możesz się pobawić w reflinki. Bo jak ktoś się zrefuje z Twojego kodu to dostaniesz chyba 0.25$ więc sporo jak potrzebujesz kilka dolców.

Opublikowano

No ciekawe bo ja mam gry po 5pkt-70  a większość to po minimum 0.25$.  Możesz się pobawić w reflinki. Bo jak ktoś się zrefuje z Twojego kodu to dostaniesz chyba 0.25$ więc sporo jak potrzebujesz kilka dolców.

na pewno mowimy o tym samym? jakie gry za 0,25$? przeciez tyle daja za te platne 

Opublikowano

Jakie kurwa płatne skoro pobiera się je z marketu Play? ;__;  No chyba, że Ty chcesz pobierać jakieś wirusy płatne z dziwnych stron to ok.  

Opublikowano

Jakie kurwa płatne skoro pobiera się je z marketu Play? ;__;  No chyba, że Ty chcesz pobierać jakieś wirusy płatne z dziwnych stron to ok.  

dalej nie skumałeś? chodzi o BADABEE I AKAZOO, jest ich najwięcej, aby zaliczyć te oferty trzeba wyslac platny sms i wlacza sie subskrybcja

inne oferty to jakieś gierki za 0,04$

Opublikowano

A w dupie mam twoje akazoo. Wyraźnie Ci pisze, ze robie inne niż te gówna i przez ponad godzinę zarobiłem ponad 1.5$.  Niektóre nawet ankiety działają ale trzeba myśleć jak je wypełniać.

Gierki są też za 0.1$ czy 0.25$ ale Ty jesteś najwyraźniej tępy i nie potrafisz odpalić amerykańskiego IP w celu zwiększenia ofert wysokopłatnych w dodatku FREE.

Opublikowano

Ja na polskim IP wyciągnąłem 2,5$ w 3/4h. Grałem sobie na kompie i klikałem w telefonie. Więc nawet nie potrzeba zmieniań IP, żeby jakiś hajsik wyciągnąć :)

Opublikowano

Ja na polskim dostaje 1,50$+ w ciągu 20 minut teraz dużo mniej bo już nie za każdą aplikacje kase dostaje ;/

Najlepiej na akazoo zarbiać tylko nie subskrybować 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Up. Musisz wtedy w prawym gornym rogu kliknac pytajnik, wybrac oferte i napisac ze kasa nie doszla ;) potem dostaniesz dalsze instrukcje na e-mail ;)

Nie widze tego znaku zapytania , a ogolnie to zrobilem z trzy oferty i nic.

Opublikowano

Mi support odpisal i czekam. Napisali ze czas do kiedy moga Ci zaplacic za dana oferte to 48h.

Opublikowano

Ja to mam takie pytanie. Gdzie mogę się wylogować z bluestacksa? Chciałbym porobić reflinki na tej aplikacji i szybko zarobić te 5$. 

Opublikowano

Coś te kredyty średnio wpływają na moje konto. Jaki jest maksymalny okres oczekiwania?

@Btw. jakby ktoś miał już sprawdzone ankiety/ inne pierdoły, to jak może niech poda nazwę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmm dobry sposob na rp jak i jakies grosze jak brakuje na fajki czy cos.

ja mam taki pomysl mam w domu 4 telefony z andkiem jak i tablet i moglbym jeszcze na emu andka robic na kompie. to troche by mi sie uzbieralo ;)

Age is just a number :)

Opublikowano

witam mam problem z tą apką na bluestacks otóź wogóle mi nic nie nalicza nawet ze dalem 5 gwiazdek to juz powinno zaliczyć to 0,10$ a tu nadal nic potem sciagnalem akazoo odczekalem minute wylaczylem i nawet do konta nie przychodzi korzystam z sponsor pay jesli ktos by mi tu pomógł to dzięki dam like

Opublikowano

witam mam problem z tą apką na bluestacks otóź wogóle mi nic nie nalicza nawet ze dalem 5 gwiazdek to juz powinno zaliczyć to 0,10$ a tu nadal nic potem sciagnalem akazoo odczekalem minute wylaczylem i nawet do konta nie przychodzi korzystam z sponsor pay jesli ktos by mi tu pomógł to dzięki dam like

zgloś to do nich

Age is just a number :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...