Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do kosza

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam pana Pawła ! :D

Myślę, że niedługo zaczniemy współprace. ;) Zgłosze sie do ciebie.

Polecam :)

Dziękuję za opinie :

@enes2

Nie ma sprawy, pisz gg lub PW :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam. Bardzo dobrze się sprawuję jako Moderator. :) Szybki kontakt zaangażowanie, pomoc oraz pełna precyzja, czyli to, co jest potrzebne na tym stanowisku. 

Opublikowano

No to tak - ogólnie spoko gość, da się dogadać, ma doświadczenie( nie tylko informatyczne, hehe ) :D

Polecam boyz

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Polecam. Bardzo dobrze się sprawuję jako Moderator. :) Szybki kontakt zaangażowanie, pomoc oraz pełna precyzja, czyli to, co jest potrzebne na tym stanowisku. 

Polecam, Paweł zna się na rzeczy.

Brać póki wolny ;d

No to tak - ogólnie spoko gość, da się dogadać, ma doświadczenie( nie tylko informatyczne, hehe ) :D

Polecam boyz

Oczywiście mogę polecić każdy będzie zadowolony z takiej pomocy i z takiego zarządzania forum 

Dziękuję za opinie :)

Wkrótce może postawię forum do wglądu dla wszystkich żeby było widać jakich skinów używam, modyfikacji itp :)

Opublikowano

Byłeś strasznie pyskaty, nie wiem jak się teraz zachowujesz ale trzeba przyznać że doświadczenie masz, także jak na chwilę obecną polecam. 

Opublikowano

Byłeś strasznie pyskaty, nie wiem jak się teraz zachowujesz ale trzeba przyznać że doświadczenie masz, także jak na chwilę obecną polecam.

Zależy w jakich sytuacjach "pyskaty" :)

Dziękuję za polecenie.

Przez najbliższe parę dni będę troszkę mniej dostępny, ale dalej możecie pisać na pewno się odezwę :)

Opublikowano

reff

Usunąłem trochę serwerów z listy z kim współpracowałem żeby nie było bólu dupy, że pracuję dla listy :)

Opublikowano

Przed kilkoma tygodniami poleciłbym, teraz - nie.

Wziął się za forum, na którym przez pierwsze dwa tygodnie był doskonały, wszystko robił, siedział przez pół dnia wyszukując ludzi łamiących regulamin, a po jakimś czasie jego aktywność zaczęła powoli gasnąć. Od czasu do czasu wchodził jednak, żeby napisać dwa posty, przy czym inni moderatorzy musieli wszystko odkręcać, bo zrobił to bezmyślnie. Wypierał się donosząc, że to wina dostawcy internetu, ale po jakimś czasie znudziło mu się to i nie udzielał się wcale.

Teraz jego ostatni post jest z dnia 29 października, który został napisany z automatu, bo zamknął jakiś temat.

Dziękuję za przeczytanie, pozdrawiam.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Przed kilkoma tygodniami poleciłbym, teraz - nie.

Wziął się za forum, na którym przez pierwsze dwa tygodnie był doskonały, wszystko robił, siedział przez pół dnia wyszukując ludzi łamiących regulamin, a po jakimś czasie jego aktywność zaczęła powoli gasnąć. Od czasu do czasu wchodził jednak, żeby napisać dwa posty, przy czym inni moderatorzy musieli wszystko odkręcać, bo zrobił to bezmyślnie. Wypierał się donosząc, że to wina dostawcy internetu, ale po jakimś czasie znudziło mu się to i nie udzielał się wcale.

Teraz jego ostatni post jest z dnia 29 października, który został napisany z automatu, bo zamknął jakiś temat.

Dziękuję za przeczytanie, pozdrawiam.

Nom i tu jest cała prawda.

Moderowałem forum Crados'a, ale jak administracja zaczęła mieć wywalone i nie naprawiali błędów z forum np. To nie miałem zamiaru pracować przy takich warunkach skoro sam zgłaszałem błędy z forum a odzewu było zero.

Zero kontaktu z głowami teamu.

Rezygnowałem już na GG do dwóch administratorów a jakoś dalej rangę miałem i mam chyba nawet :P

A co do dostawcy neta, to była prawda nie miałem neta przez ok 3 tygodnie :)

Dziękuję Feezy za wypowiedź i powodzenia życzę z administrowaniem cradosa :)

Opublikowano

Nie znam go, ale po tym sadze ze jest dobry i ma doswiadczenie... wiec polecam oraz powodzenia :) 9/10

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...