Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol - Bot do wbijania lvl - Jak działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym zapytac jak działa ten bot do wbijana lvl. Mogę zostawic kompa na całą noc czy np. co pół godziny musze patrzeć?

Opublikowano

Możesz zostawić na całą noc . :]

A to dziwne bo słyszałem że bota można stosować tylko do tego aby za swoją postacią (w tej grze) chodzic i poprostu leczyć (soraka) i zbierać XP. Pozatym jak gram to zawsze zwracam uwage na sorake i nigdy sie zdażyło aby nie odpisywała lub nie typowo grała. A bota trzeba co mecz inaczej ustawic bo np. jak ktoś jest afk to co? Jak nie wiesz to nie powinieneś sie wypowiadac :)

Opublikowano

Używam tego Bota do robienia smurf kont. 

Był juz update że jesli twoj teammate z bota pojdzie AFK to zmieniasz tak jakby kompana czyli Soraka chodzi wtedy za innym czlonkiem druzyny :)

civ97.jpg Lucian nie ma żadnych wad oprócz tego, że jest CZARNY :D

Opublikowano

Używam tego Bota do robienia smurf kont. 

Był juz update że jesli twoj teammate z bota pojdzie AFK to zmieniasz tak jakby kompana czyli Soraka chodzi wtedy za innym czlonkiem druzyny :)

A na randedy można bota zostawić?

^ moze podasz tego bota? ;)

Musisz bola pobrać. Dowiedziałem sie że ten o to chodzi że ten bot nabija nam postać 10 lvl i dostaje RP

Opublikowano

@up thx za linka , chcesz mieć szybkie rp to zrób to z Bolem na calutką noc zostaw ;).

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...