Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START 20:00 28.06.2014] IceMu | Exp: PVP 250x / NON 230x / VIP 270x |

IceMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boje się o to że jak będziesz bawić się forum, ktoś w tym czasie będzie mógł bawić się serwerem. Nie chce być pesymistą, nie nie, jestem pesymistą jestem optymistą - będzie zejebiście, zapraszam do Guild :D

Miło :) Czyli na pewno nie będzie jeden gildi na serwerze :) Bo ja tutaj wpadam ze swoją ekipą :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie - jak działa system vip?

Wybacz nie widzialem

20/miesiecznie

Wiekszy drop zenu

itemy +7 w sklepie

wiekszy exp o 20

itd wiecej info bedzie dzisiaj na stronie glownej

Opublikowano

mam to co na testach wchodze w main i dc. moze mi to ktos wyjasnic?

ten sam problem mialem na testach. tak samo jak tutaj zostalo to olane. dziekuje za serwer.

Opublikowano

mam to co na testach wchodze w main i dc. moze mi to ktos wyjasnic?

ten sam problem mialem na testach. tak samo jak tutaj zostalo to olane. dziekuje za serwer.

Jaki windows?

Opublikowano

Nie polecam, serwer niedopracowany (brak wypadajek, drop zen znikomy, party bug) Bezsens dania 2 subow pvp i npvp przy tej ilosci graczy i o odmiennym expie ... Niewypal, zdecydowanie wymaga wiekszego zaangazowania i wielu poprawek

Opublikowano

Nie polecam, serwer niedopracowany (brak wypadajek, drop zen znikomy, party bug) Bezsens dania 2 subow pvp i npvp przy tej ilosci graczy i o odmiennym expie ... Niewypal, zdecydowanie wymaga wiekszego zaangazowania i wielu poprawek

Zostało naprawione. Zen specjanie został tak ustawiony, ale jak za mało i placzecie to zwiekszyłem go. Co do wypadajek zostalo naprawione.

Opublikowano

Users Online: 5

Hmm, 24 godziny po starcie i taki wynik :D Miałem zamiar wbić dziś ale z tego co widzę, to sobie odpuszczę.

Opublikowano

RIP chyba ;] Jeden z tych ' niedzielnych serwerow' , zle nie zycze ale jesli Admin chce zaczac od nowa to musi sie bardziej soldinie przylozyc do pracy

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...