Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tymi serwerami ?

ShiShyne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć

W ciagu ostatnich 2 dni rozpoczalem swoja przygode z 4 juz serwerami i wszystkie sa jakies dziwne.

Do rzeczy, bugow jest mnostwo, ludzi prawie wcale a jesli juz to garstka 250lvl. Dla przykladu, Marinermt2 no 80% ludzi ma chyba vipa przez co zwykly szarak jak ja nie ma szans na wybicie sie, ulepszacze wrecz nieosiagalne. Dalej, Trenix niby easy a exp na 60 lvl jest baaardzo ciezki ( gram ninja), czytalem temat na. MPC ( prezentacja) i widze ze ludzie maja podobne zdanie, nuda i jeszcze raz nuda. Kolejny np. Eloth na ktorym system dziala tak: leci mnostwo $$$ gdzie z 1kkk dostajemy 1SM ktorym mozemy sie wymienic z innymi za ulepszacz, sklepow brak z powodu takiej ilosci yangi.

Moje pytanie brzmi czy gra ktos z was , czy moze istneije ktualnie jakis serwer godny polecenia typu Elitemt2 czy Pandora ? Pewnie wielu z was uzna ze jestem wybredny no ale gdzie sa te serwery na ktorych gralo sie kilka miesiecy i ludzi online bylo ponad 2000 ( pomijak elite/pandore)

Pozdrawiam i przepraszam za lekka chaotycznosc w moim poscie.

Opublikowano

Stokrotne dzieki za info o Metinek.eu

Po zobaczeniu prezentacji jestem w szoku ze ktos zrobil takie cos od 0. Oby tylko nie bylo wiekszych bugow z Dungeonsmi. Temat mozna zamknac/kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...