Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila - zapowiedź, info od admina

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deila powstanie tak jak pisałem walczę do końca, już dodaję kilka nowości, żebyście nie grali po raz kolejny monotonnie ;)

Liczymy na was dużo osób czeka na ten właściwy start

Myślę że nie będzie już takich resetów itp tego rodzaju co na starcie ?

Ja oczywiście czekam z niecierpliwością i na 1oo % zagram !

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka ważnych informacji:

• prowadzamy kilka nowości
  • zmniejszamy maksymalny poziom i eq do 200 lv.
  • jeszcze parę udogodnień

Potwierdziły się moje słowa "Jeśli walczysz sercem zawsze zwyciężysz", zgadza się wygraliśmy !

Dedyk serwer Deila.pl stracił jądro główne, a starając się zabezpieczyć maszynę, żebym się nie wbił, zablokowali wszystkie ip ( w tym swoje - beka ),

wystarczy teraz wyrzucić CH, a Deila.pl się nigdy nie podniesie, ostatnie pliki spoczywają tam na dedyku, zajmę się wyrzuceniem kanałów, żeby nie mogli

wciąż okradać ludzi ;)

Mówiłem, że nigdy się nie poddam ! Zwyciężyłem i dziękuję ludziom za pomoc i mobilizacje :)

Pozdrawiam, wciąż nieugięty szantażom Anzelm !

Opublikowano

Z tego co mówił smoczek na TS to start sobota bez bugów. Ma liste i ma zamiar wszystko naprawic. Ta Deila co jest teraz prawdopodobnie została skradziona więc grać odradzam bo niedługo padnie :P 

Opublikowano

Nie bedzie.

Dzis wrzuce pliki na MPCforum to powstanie kilka takich serwerow, a ja od dzis ograniczam sie tylko do gry bo za bardzo szumu w okół siebie narobilem pozdro shaders. xD

Nienawidzę Cię za to, że rozwalasz inne serwery dla fun'u i dla tego że będziesz miał konkurencję.

Ja tylko poczekam na ten twój serwerek, harnaś :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Nienawidzę Cię za to, że rozwalasz inne serwery dla fun'u i dla tego że będziesz miał konkurencję.

Ja tylko poczekam na ten twój serwerek :)

Nie postawi już tu żadnego serwera za to co Deili zrobił 2.300 stałych graczy zniszczy każdy jego serwer, to samo tyczy się Flourine

Opublikowano

Harnaś i jego miliony przyjaciół ( zmiennych IP ). Za wszystko kiedyś nas spotka kara więc tak jak Shada napisała wcześniej odbije się to na nim zapewne nie raz chociażby dlatego że w oczach 2 tyś graczy sam sie spalił ^^ Harnaś nie dość że sie spaliłeś to jeszcze wygazowałeś postem w tym temacie. Wrzucisz kradzione pliki na mpc. Jessteś taki niesamowity :> Sam czasami nie widze swojej głupoty ale Ty przerastasz całe sródowisko mt2 i mpcforum. Rób tak dalej to zostaniesz takim gołodupcem jakim byleś. Pozdrów kobre hakierze bonzo a ja ide po ołów, musze zabudować sciany bo nie znasz dnia ani godziny kiedy harnaś wraz z głupotą zapuka do twojego routera.

Co do Deili zapomniałem dodać że duże zaufanie wzbudza nowy sponsor True990. Będzie dobrze ^^

Edit. do Pana Up.

Chcesz za 100zł serwer postawić ? Chyba TSa żeby z kumplami pogadać o tym że ci weszlo 20 srednich do FMSa. Najlepiej jak ktoś nie ma chociażby zielonego pojęcia a się odzywa ^^

Popieram po prostu czytając to widać, że autor tego postu ma podobne zdanie co ja .. tyle, że można nazwać mnie prostym człowiekiem  bo ja tego harnasia  jakbym spotka  to byłbym w stanie wiór z dupy zrobić bo po 1. czas jaki poświęciłem na granie  na deili  to kto mi odda zacny "harnaś "?   król dawania d*py eurocw*lom ?  nie nikt  mi go nie zwróci, ale  przeboleję to wiedząc, że deila powróci i bd git  będę na niej grał z ziomeczkami ponieważ uważamy, że jest to jeden z najprzyjemniejszych serwerów jeśli chodzi o grę. A panu (hah) "Harnasiowi" przysłowiowe polskie "CH*J CI W D*PE" przepraszam za wulgi, ale taki jestem i taki będę dla takich ludzi jak ta cipa.   

No i najważniejsze  (POWODZENIA DLA DEILA.EU ) BĘDZIEMY NA STARCIE GODNI TEGO SERWERA WSZYSCY GRACZE BĘDĄ DUMNIE MASZEROWAĆ PRZEZ EXPOWISKA POKAZUJĄC HARNASIOWI CO ZNACZY WIERNOŚĆ )!!!

Opublikowano

Nie postawi już tu żadnego serwera za to co Deili zrobił 2.300 stałych graczy zniszczy każdy jego serwer, to samo tyczy się Flourine

Smok skoro nie ma żadnego sposobu żeby się z tobą skontaktować, to prosiłbym cie żeby w nowej prezentacji servera opisać jakie bony działaja na dana mape oraz gdzie dropi dany ulepszacz. Dziękuje.

Opublikowano

Smok skoro nie ma żadnego sposobu żeby się z tobą skontaktować, to prosiłbym cie żeby w nowej prezentacji servera opisać jakie bony działaja na dana mape oraz gdzie dropi dany ulepszacz. Dziękuje.

Podpisuję się, dużo graczy (wraz ze mną) miało z tym problemy.

Opublikowano

Wszystko ok ale ja się dziwie True, że daje kolejną szansę takiej osobie jak smok ..., za te wszystkie oszczerstwa 

Opublikowano

Prosze o zaprzestanie spamu . W innym wypadku bedzie zamkniety temat .

Ja temat zamykam.

Zbyt dużo spamu i warnów....

Serwer ma ponoć wystartować na nowo.

Jeśli jest wyznaczone pytanie/temat to proszę 

odpowiadać zgodnie z nim a nie spamować i pisać na całkowicie inny temat.

//Prędzej czy później i tak ktoś to wywali.
Opublikowano

Ja temat zamykam.

Zbyt dużo spamu i warnów....

Serwer ma ponoć wystartować na nowo.

Jeśli jest wyznaczone pytanie/temat to proszę 

odpowiadać zgodnie z nim a nie spamować i pisać na całkowicie inny temat.

Ja otworze sobie temat, nie ma tutaj żadnego spamu wszyscy wypowiadają się na temat - czyli o serverze deili. Spamu to szukać możesz sobie w dziale publikacji serwerów -metin2 dziękuje.

Opublikowano

Wszystko ok ale ja się dziwie True, że daje kolejną szansę takiej osobie jak smok ..., za te wszystkie oszczerstwa 

true weźmie każdego bo wlasnie o takich jeleni chodzi  xD A tak ogólnie to game nixa jest w plikach więc będzie śmiech

Opublikowano

Az tak trudno bylo ci przejsc wszystkie dugeony ? no lepiej leciec na łatwize, Oczywiscie Gm Atus nie wiem czy bd na nowej Deli chciał zbanowac ziomka z gildi zato ze nie chciał powiedziec mu skad dropia ulepy na eq 160+ 

Mam tylko nadzieje ze takiego GM nie bd na nowej Deli. 

Czekam z Gildia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...