Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s29 - start.

Taedium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na s28 zakladalem gildie, bylismy top4-5 przez dlugi czas ale wyciagnalem wnisoki z tego i gdy wystartuje s29 zapraszam wszystkich aktywnych graczy nick: picmejkers celujemy w top 1-3 pare k grzybow bedziemy mieli na start, bedzie brakowalo tylko ogarnietych ludzi ktorzy beda w top100-200 wiec jak cos to pw.

Pisze się na to pocisne na grzybach nick Piahu pisz jak coś 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już się troszkę pogubiłem xD Więc kto robi guild?(do kogo się zgłosić)

Można też jakiś Ts3 czy coś ogarnąć :P

Najprawdopodobniej bym grał wojownikiem :P

Jak coś to PW (mpc)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ja już się troszkę pogubiłem xD Więc kto robi guild?(do kogo się zgłosić)

Można też jakiś Ts3 czy coś ogarnąć :P

Najprawdopodobniej bym grał wojownikiem :P

Jak coś to PW (mpc)

Założyciel tematu zaoferował stworzenie gildi dla graczy mpcforum, ja natomiast czy tak czy siak bede tworzyl gildie ktora docelowo ma byc top1-2, na s28 nie udalo mi sie i bylo tylko top5 przez miesiac wiec porzucilem dowodzenie dajac wykazac sie komus innemu poniewaz top5 mnie nie uszczesliwialo ;p Nie patrze sie kto bedzie z mpcforum a kto nie tylko kto bedzie cos gral , hehe ;p

b_560_95_1.png

Opublikowano

Chętnie zagram i dołączę. 

PS dzisiaj już raczej nie wystartuje, info o nowych serwerach jest gdzieś koło 9:00 tego samego dnia na forum.

Opublikowano

Założyciel tematu zaoferował stworzenie gildi dla graczy mpcforum, ja natomiast czy tak czy siak bede tworzyl gildie ktora docelowo ma byc top1-2, na s28 nie udalo mi sie i bylo tylko top5 przez miesiac wiec porzucilem dowodzenie dajac wykazac sie komus innemu poniewaz top5 mnie nie uszczesliwialo ;p Nie patrze sie kto bedzie z mpcforum a kto nie tylko kto bedzie cos gral , hehe ;p

A do gildii bierzesz ludzi z tego tematu bo ja bym chętnie dołączył do gildii

Opublikowano

Może jednak ja również spróbuję założyć gildię jeśli nie znajdzie się miejsca już w waszej, jeśli ktoś byłby chętny do wspólnej gry niech pisze na gg : 38207168

:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak wyjdzie, dzisiaj w godzinach wieczornych na polskim forum pojawi sie informacja o starcie swiata 29 o godzinie 16:00 w piatek oraz o wszystkich eventach dostepnych w sobote i niedziele ze wzgledu na 5 urodziny sfgame

b_560_95_1.png

Opublikowano

no to baja jaką nazwę będzie miała gildia ? bo nwm do kogo będę miał dołączyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...