Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s29 - start.

Taedium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak sami wiecie, niedługo startuje s29. Ja swoją grę skończyłem już dawno gdzieś na s12. Jednak, jak usłyszałem, że startuje s29 to postanowiłem sobie zagrać znowu - tak mam małpę na sf. Wiem, że powstanie strasznie dużo gildi na start, a potem nie wiadomo do jakiej dojść i robi się problem.
Nowy serwer - duża konkurencja a także rywalizacja. 

I tu takie pytanie, co wy na to, by zrobić jedną wielką ogarniętą gildię? S29 startuje w piątek prawdopodobnie - jestem pewny na 90%.

Nazwę gildi można ustalić, oficerów i przywódcę również.

Propozycje piszcie pod tematem. Wyzwiska, spam będą reportowane. 

2e30al1.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super pomysł. Jak będzie serwer od razu zakładam konto. Pisz na skype : Simonxpompa61 BFH

W sprawie rekrutacji do gildi ;) fajnie będzie się grało z kimś ogarniętym.

Opublikowano

Na s28 zakladalem gildie, bylismy top4-5 przez dlugi czas ale wyciagnalem wnisoki z tego i gdy wystartuje s29 zapraszam wszystkich aktywnych graczy nick: picmejkers celujemy w top 1-3 pare k grzybow bedziemy mieli na start, bedzie brakowalo tylko ogarnietych ludzi ktorzy beda w top100-200 wiec jak cos to pw.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na s28 zakladalem gildie, bylismy top4-5 przez dlugi czas ale wyciagnalem wnisoki z tego i gdy wystartuje s29 zapraszam wszystkich aktywnych graczy nick: picmejkers celujemy w top 1-3 pare k grzybow bedziemy mieli na start, bedzie brakowalo tylko ogarnietych ludzi ktorzy beda w top100-200 wiec jak cos to pw.

Będę miał nick StiwenBDG możesz wysłać zapke jak serwer ruszy (gram na grzybach)

Opublikowano

Także chętnie, najprawdopodobniej mag z mojej strony ;) Nick: Softs , chętnie pomogę z grzybkami na gildię. Pozdrawiam.

Opublikowano

To co PicMejkes robi gildię a my dochodzimy resztę się na czecie ustali jak wyjdzie serwer

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Wyzwiska, spam będą reportowane :), już mnie szlak trafia... Gdyby nie ten fakt że Taedium będzie robił tę gildie to bym chętnie zagrał. Znam tę gierkę od kiedy wszedł pierwszy serwer niemiecki, a z czasem przeszedłem na PL. Chętnie bym zagrał no ale chcieć a móc.

Opublikowano

Zagram zwiadowcą pod nickiem VSVP oczywiście z grzybkami.

Może ktoś zrobi listę? 

Założyciel gildii:
...

Członkowie:
...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Pomysł nawet fajny na pewno zagram a tak dokładnie to o której godzinie wystartuje?

Dołączam się do pytania.

Bo w domu będę dopiero po 18.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Moje domysły co do startu serwera sa nastepujace: Serwer wystartuje za tydzien lub dwa. A dlaczego juz pisze, oto pare faktow.

Ostatnie pare serwerow na polskim sfgame startowalo rownolegle z niemieckim sfgame.

Na niemieckim sfgame na forum widniala informacja o starcie serwera conajmniej 24h przed jego faktycznym startem, a teraz nic nie ma wiec co za tym idzie jutro serwery nie wystartuja ;/ Oczywiscie jest szansa ze jednak wystartuje ale osobiscie nie czekalbym, predzej radze wam forum sprawdzic na sfgame.de lub sfgame.pl

@up Ja tam wbijam tylko aby z gildia sie pobawic mamy z 10 osob, jezeli ktos bedzie bardzo aktywny a przede wszystkim bedzie gral na grzybach bedzie mial szanse sie u nas odnalezc, na poczatek duzo latwiej bedzie z rekrutacja a gildia docelowo ma byc top1-2, czyli wymagania beda bardzo duze hehe. Wiadomo kazdy chce sprobowac swoich sil w tworzeniu gildii bo to fajna sprawa i zachecam was do tego ale miejscie na uwadze ze im wyzej chcecie sie utrzymac tym wiecej czasu bedziecie spedzac na tej grze a nie kazdy takim w takich ilosciach dysponuje, mi natomiast brak czasu nie grozi ;p

b_560_95_1.png

Opublikowano

Pisze się             WeWinAnyway  najprawdopodobniej zwiadowca

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...