Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lochy bez bugów

co tam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moglby ktos pomoc z tymi kluczami w lochach? aby nie dalo sie resetowac lochow jezeli komus udalo sie to naprawic prosilbym o pomoc

jezeli nie moglby ktos powiedziec jak usunac klucze i zrobic aby po przejsciu 1 lochu otwieral sie 2?

Prosilbym o pomoc 

Pozdrawiam

Opublikowano

Aha ok ale ja nie mam bladego pojęcia jak się za to zabrać nie wiem która linijka w pliku request odpowiada za klucze

Prosilbym o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Gravity ale to nic nie da ktoś wydropi 5 kluczy i dopiero wtedy odblokuje dungeon i 4x będzie mógł go powtórzyć trzeba by napisać że po ukończeniu lochu klucz ich nie resetuje ale niestety nie wiem dokładnie jak dlatego proszę o pomoc

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Opublikowano

Wydaje mi sie ze jest to w tych itemach i "sklepach" muszisz dopisac chyba ale nwm dokladnie czy cos takiego :

Gdy mamy lochy (np. 1) klucz loch 1 mozna powiedziec ze off tak samo z tym 2 przykladem.

Wiem ze nie jasno to powiedzialem ale za dobry to w to nie jestem. Sam chyba zrobie takie zabespieczenie albo chociaz sprubuje ;)

Pozdro

Opublikowano

Zrób odrazu żeby ci lochy po starcie odblokowalo... kluczy wtedy nie dropnie.

No własnie i gitara też tak mam :)

Ale jeśli zrobisz tak ,że klucz może tylko raz dropnąć, a gracz sprzeda klucz to już go nigdy nie dostanie.

Mi oto nie choodzi , chodzi mi oto ze tylko raz mozna go uzyć :) a dropić w sklepach o też moze cały czas lub dopisać zeby dropienie akurat tego było na off ale t o inna bajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...