Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden za Wszystkich: Lustrzane Odbicie!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do tematu na stronie głównej Lola:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/jeden-za-wszystkich-powraca-i-zaskakuje 

Nie widziałem takiego news'a, dlatego udostępniam. Rozgrywkę możemy zaczynać już od 29 maja do 8 czerwca, lecz tym razem na mapie Howling Abyss. Dość ciekawie się zapowiada, to już jutro. :) Dość ciekawą opcją jest kupno skinów do jednej postaci za jedyne 150 RP oraz dodatkowo dopalacz 100 PZ. ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dość ciekawą opcją jest kupno skinów do jednej postaci za jedyne 150 RP oraz dodatkowo dopalacz 100 PZ. ;)

Akurat tutaj chodzi o to, że kupujesz wszystkie skiny (również swoim sojusznikom!) do wybranej postaci, którą będziecie grać, jednak jest to tylko na jeden mecz. Dosyć ciekawe ;p

@edit: mówię, jakby ktoś nie wiedział :D

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Akurat tutaj chodzi o to, że kupujesz wszystkie skiny (również swoim sojusznikom!) do wybranej postaci, którą będziecie grać, jednak jest to tylko na jeden mecz. Dosyć ciekawe ;p

@edit: mówię, jakby ktoś nie wiedział :D

Wiem, wiem, może się pomyliłem. Ciekawe, jak to się sprawdzi od jutra. :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wiem, wiem, może się pomyliłem. Ciekawe, jak to się sprawdzi od jutra. :)

pewnie duzo osób ze skinami grać bedzie ;)

Opublikowano

pewnie duzo osób ze skinami grać bedzie ;)

Ale tylko na jednego champa na jeden mecz :))

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zawsze znajdzie się osoba, która da innym wszystkie skiny ^,^

Tryb się super zapowiada, nie mogę się doczekać! Pomyślcie, takich 10 Threshów :3

Opublikowano

Zawsze znajdzie się osoba, która da innym wszystkie skiny ^,^

Tryb się super zapowiada, nie mogę się doczekać! Pomyślcie, takich 10 Threshów :3

Same Tryndamery w koło albo Luxurie, miazga :D Btw. wprowadzą to na stałe czy tylko okresowo na razie? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Same Tryndamery w koło albo Luxurie, miazga :D Btw. wprowadzą to na stałe czy tylko okresowo na razie? 

Do któregoś tam czerwca. Coś koło 1.5 tygodnia.

Opublikowano

Mogliby coś podobnego wstawić na stałe, bo osobiście lubie czasem pograć w coś tak 4fun, w przerwie od rankedów. Ale co innego pozostaje? ARAM już się dawno znudził, a dominion to kupa.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Do któregoś tam czerwca. Coś koło 1.5 tygodnia.

To wiem, tylko chodziło mi o to, czy po tym okresie będzie znów jakiś czas czy w ogóle lub na stałe. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...