Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneForAll powraca 29 Maj?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostępne również na customach ;3 tyle filmików to nagrania...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Na razie to URF dał najwięcej fun'u ze wszystkich modów . Szkoda, że tego nie będzie na rifcie ale i na HA można się pobawić.

Opublikowano

Kombinują,tryb i tak mi się zbytnio nie podobał,jak mam czas to wole zaorać klasycznego rankedzika.

Opublikowano

Taaa. Na rozluźnicie palców w sam raz taki tryb :) Jestem jak najbardziej za! Może nie będę na tym grzmocił cały dzień bo jakiś ranked albo normal się czasem przyda, ale tkai ofa  :) Owszem like.

Opublikowano

10x Cassio, co to będzie panieee. Perma poison i w dodatku nie będziemy musieli trafiać trucizny by spamować "E" bo jak wiemy  trucizna Teemo, trucizna innej Cassiopei, trucizna Singeda wspóldziała z Cassio więc resetuje cooldown xD

i te 10 ultów jak poleci to beka w chuj.

Opublikowano

One for All - dobry tryb, daje dużo fun'u z gry, lecz ja czekam na Ultra Rapid Fire według mnie najlepszy tryb, jaki był w lidze.

Specjalista
Opublikowano

Lepszy byl by URF albo OFA + URF ; D to by byla jazda jak na mojej wsi ;f Ale ogolnie fajnie cos innego dla funny na wyluzowanie sie.

Opublikowano

Jak dadzą URF to wrócę do gry, reszta trybów nie jest prawie wcale warta uwagi.

Opublikowano

Będzie rozpiździel dokładny na aramie, jak kilka osób będzie napieprzało się nawzajem z tych samych ultów.. :D

Ale śmiesznie będzie.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jak dadzą URF to wrócę do gry, reszta trybów nie jest prawie wcale warta uwagi.

To sobie poczekasz do 5 sezonu jakoś bo tak zapowiadali gdzieś było info.

A ten mod i tak jest dobry na nudy tylko lipa, że nie będzie opcji dla Summoner Rift. Bo custom to lipa dla mnie bo gdzie ja znajdę 9 osób?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...