Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem nad zrobieniem paczki pod 1.6.4 i jeszcze nie zrezygnowałem z tego pomysłu, jednak 1.7.2 daje więcej świeżości. Nadal nie rozumiem o co chodzi z tym, że paczka nie jest przygodowa. Przecież nie ma tu żadnych modów technicznych lub czegoś tego typu (zaliczanie Thaumcrafta 4 jako moda technicznego jest czystym błędem wielu autorów modpacków). To że domki są na skyblockach zostało na mnie wymuszone ze względu na zabezpieczenie przed griefowaniem i nie uważam żeby rozwijanie własnej budowli od samych podstaw było czymś złym. W niedługim czasie (do końca następnego tygodnia) będzie wprowadzone sporo zmian.

@PiesNieWierny: Na spawnie masz tabliczkę, która wskazuje na teleport do normalnego świata.

bipsMal.png

Opublikowano

Chętnie wbiję chociaż mało lubię instalacyjne modpacki, lepsze launchery lub mods+config xD

Jeszcze nie grałem na serwerze z modami 1.7.2 :D

----------

Serwer się scrashował czy cuś bo póki co jest offline chyba że już go nie ma ;d

Opublikowano

Przepraszam ze nie pisałem ale serwer jest póki co w "naprawie". Skyblock nie przyciągnął zbyt dużej uwagi, więc skupiłem się nad zmianą systemu na skyrvival+frakcje. Jak na razie największe problemy rozwiązałem, więc być może wyjdzie z tego coś ciekawego :) Musicie niestety trochę poczekać, sorki.

bipsMal.png

Opublikowano

@INFORMACJA: Nowy serwer niedługo wystartuje. Będzie to survival z klanami bez żadnych skyblocków. Lista modów też odrobinę się zmieni. Serwer będzie 30-slotowy. Będzie nowy temat z nową prezentacją już niedługo.

bipsMal.png

Opublikowano

Super sie zapowiada jak beda linki to pobieram i gram od razu z ekipa
a jesli bedzie serwer z gildiami to bedzie serwer marzen ktory szukam juz 3lata :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...