Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA...

...PO REKLAMIE

6bcob9ub0xea6vbfg.jpg

fdiyfr939ivm8kwfg.jpg

PACZKA (wymagana do gry na serwerze):

OFFLINE - praca nad serwerem

SKAN (wymagany przez administrację xD):

Serwer jest cały czas ONLINE mimo iż banner czasami wskazuje inaczej.

bipsMal.png

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem. Musisz mi obiecac Nightingale że nie padnie do wakacji bo dopiero wtedy pogram ^^

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Inny hosting już w drodze. O godzinie 21:30 - 22:00 będzie mały event. Do wygrania fajne przedmioty. Mam nadzieję, że warunki pogodowe u mnie mi nie przeszkodzą.

@Edit w tej chwili zaczyna się u mnie straszna burza. Mam nadzieję, że minie przed wyznaczoną godziną. Nie chce stracić kompa :P

bipsMal.png

Opublikowano

Czy oprócz modów są jakieś pluginy? Chociażby authme??

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Oczywiście. Są wszystkie pluginy wymagane do gry typu Authme, PEX. Uniemożliwiają też griefowanie spawnu nie blokując przy tym żadnych itemów!!! Czyli możemy wykorzystać 100% tego co dodałem, co jest niemal niespotykane na serwerach z modami.

bipsMal.png

Opublikowano

Gram na tym serwerze i mogę stwierdzić, że gra się przyjemnie. Mody są odpowiednio dobrane do rozgrywki. Gra się nigdy nie nudzi oraz najważniejsze jest to, że admin cały czas poprawia serwa, aby grało się nam lepiej. Polecam! :)

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Serwer pusty bo mody są nudne zrób paczkę z modami przygodowymi jakieś dungi itp niby są mody ale nudne jedyne co jest fajne to level up

Opublikowano

Ja bym grał cały czas gdybym miał czas, każdy nowy gracz wychodzi bo niewie co robic, prosiłem cię o dokładne otabelkowanie wszystkiego. Mimo wszystko będe dobrze wspominalł te 2 godziny którę spędziłem grając.

Ten koleś który pisał przede mną nawet nie wie że są mody na dungi ;-;

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

@kamisxd Mody na dungi są, i to całkiem sporo, tylko trzeba ich poszukać bo nie stoją co 10 metrów. Całe Twillight Forest jest nimi wypełnione, w normalnym świecie też są. Paczkę tworzą specjalnie wyselekcjonowane mody przygodowe, na MC 1.7.2 nie ma lepszych.

bipsMal.png

Opublikowano

Póki co mam dobrą wiadomość dla tych co chcą grać. Serwer jeszcze trochę postoi i będą wprowadzane pewne zmiany, dodawane minigry i inne tego typu rzeczy. Może przyciągnie to większą grupę graczy.

@Edit. Ups, nie zauważyłem, że ja pisałem ostatni, sorki :)

bipsMal.png

Opublikowano

@2up

Dzieje się tak bo chyba padły servy forge (lub ip serwa zmienili albo coś innego)

@topic

dalej jestem za tym aby był lancher serwerowy ze wzglądu chociażby na wywyższy błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...