Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]MineCraft - pojedynki

Δvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Mam do przedstawienia pewną propozycję, był by to pojedynek w dziale MineCraft.

Polegało by to, na wyzwanie danej osoby i ocenienie dzieła przez forumowiczów, do pojedynków zaliczały by się:

- skrypty,

- pluginy,

- budowle,

- i inne.

Każda kategoria była by oceniania pod paroma względami, zaczynając od wykonania, poprzez pomysł, a kończąc na przydatności.

Ostatnio w dziale MineCraft coraz więcej publikacji skryptów, pluginów, a nawet czasami architektury. 

Oczywiście zdrowa rywalizacja nie jest zła. :)

Opublikowano

Oceny skryptów, pluginów są bez sensu bo jeden jest mniejszy ale bardziej przydatny od tego rozbudowanego a czasami odwrotnie, by ocenić takie coś musi się ktoś znać na tym i sprawdzić czy jest poprawnie napisany i tp. Ta opcja odpada.

Dobrym pomysłem jest pojedynek budowli :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

W sumie pomysł nie jest zły, ale nie wiem czy wypali.

Neutral z przychylnością na nie.

Opublikowano

Skrypty, pluginy - pojedynki? Bez sensu.

Nie widzę w tym zbytniego sensu, aktywność raczej tam nie byłaby za duża aktywność, nie.

Opublikowano

Średni pomysł.

Natomiast ciekawy jest ten z pojedynkami na budowle. Można by wyznaczyć jakiś czas na to, a potem każdy prezentuje co zbudował.

Również fajnym pomysłem byłby walki PvP na odpowiednim do tego celu serwerze. :-)

Takie coś mogłoby wypalić. :) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Średni pomysł.

Natomiast ciekawy jest ten z pojedynkami na budowle. Można by wyznaczyć jakiś czas na to, a potem każdy prezentuje co zbudował.

Również fajnym pomysłem byłby walki PvP na odpowiednim do tego celu serwerze. :-)

Takie coś mogłoby wypalić. :)

Walki pvp, no... to mogło by być coś.

Co do SK i PLG, za mało czasu na coś takiego... szkoda. :c

Opublikowano

Myślę, że jeśli chodzi o wszelakie budowle to można je wstawiać do działu Media i tam wspólnie komentować, a pojedynki tutaj są zbędne i prawdopodobnie w ogóle by nie wypaliły. To samo tyczy się skryptów czy pluginów. Można je publikować i oddawać do oceny innych użytkowników.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...