Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie tam z klanem Virtual Artists

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słabiutka ta reaktywacja, ale fajnie że udało wam się wyjśc na + z wygranymi ;) Tak trzymac chłopaki ! Trenowac go4, jestescie przyszloscia tej gry :D .

Pierwszy mecz z nimi przegraliscie 4:2.

Ogólnie proponowałbym rozwiązac klan i załozyc nowy z leciutko zmienioną nazwa: 

tutaj profil klanu Team va: http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Clan/ClanProfile&ClanName=Team%20v.A.

Jak widac slabiutko im idzie, ale checi sa ...

ps: za jakies 2 tyg wracamy, wiec napewno bedziesz mial okazje nagrac cw z nami i sie pochwalic jak wam poszlo <3

mam nadzieje, ze nie dostane ostrzeżenia za ten post(bo ost kazdy kierowany no esl playera jest uwazany za hejt i prowokacje), a tak nie jest w tym przypadku :(

Opublikowano

dzieciaq nic tam do was nie mam xD Ale z jednym sie nie zgodze rurki=100% p***l bez kitu ....

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Klan a właściwie skład utrzymuje się już pare lat, nazwy są inne to nic nie zmienia załap tego skilla i przestań hejtować najlepszych graczy  w ca pl.

76561198090890807.png

Opublikowano

Odpowiedz na pytania ;) nie hejtuje, bo nie kopie sie leżącego ;) dopytuje co sie dzieje i dlaczego najlepsi gracze usuwają klan po 2tyg z % win na poziomie 50 ...

Skoro gracie pare lat to po co te rozwiązywanie i zakładanie klanu ? Jaki to ma Sens ? Najlepszy skład powinien mieć lepszy % win niż Polska Gwardia a to sie nie udaje ;(

Opublikowano

Znowu zaczynasz niepotrzebny temat ;d Co do filmiku , to rozjebalo mnie -  Dajcie mi przeciwnika xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Znowu zaczynasz niepotrzebny temat ;d Co do filmiku , to rozjebalo mnie -  Dajcie mi przeciwnika xD

4 mi podkradli szwaby xD

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...