Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie tam z klanem Virtual Artists

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Publikuje tak dla was żebyście mogli sobie popatrzeć.

Chcę też zachęcić większą część polaków do grania trybu snd bo warto, to najlepszy tryb na cw i trzeba tylko zgrania by być dobrym, skill też nie zaszkodzi ale zgranie to podstawa.

Tu ogólnie mój kanał: https://www.youtube.com/user/iNatzZ

http://www.youtube.com/watch?v=fknlchHpHTw&feature=share&list=UU6kRihOhmSNukiKl09oFw6g&index=2

http://www.youtube.com/watch?v=uaSKnAVQu_o&list=UU6kRihOhmSNukiKl09oFw6g&feature=share

Chciałem jeszcze dodać że te filmiki które wstawiłem to nie jest gra z jakimiś tam noobkami, TheGame to dobry klan go4 ale my jesteśmy mocniej zgrani i próbujemy coraz to nowych taktyk.

76561198090890807.png

Opublikowano

+1 z tym zeby grac na cw only SD :D a SDX ma za duza sama ocene :) Zycze powodzenia szatan

aaa szatan daj mi waszego ts na pw xD bo bym z wami pogral :P _FluX__

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Tylko SDX jest od 2011 roku, a szatan przez ten czas założył około 50 klanów które kończyły zawsze tak samo. To ze mało kto lubi SDX jest spowodowane ze od początku grają w nim te same osoby i nie przyjmujemy nikogo, wozimy sie a wam to przeszkadza ze jesteśmy najlepsi. Lecimy tym samym składem i nie ma na nas mocnych, w pl to już wgl zerowa konkurencja. Co do klanu szatana, jak już kiedyś mówił: nie zagrają z nami już nigdy ;D wiec co to klan który nie jest konkurencyjny, boi sie grać z lepszymi i który rozleci sie niedługo ? Zreszta sami zobaczycie za pare tygodni ze szatan go rozwiąże. Tak samo jak te Team Eco i empatii których było conajmniej po 5 razy zakładane :P

Opublikowano

s1kk wy z interem na czele myslicie ze jestescie najlepis, jestescie ALE W BLEDZIE!! Kiedy inter wraca? Chetnie zagram z wami i udowodnie co nieco. :) Oczywisnie nie mowie ,ze "moj clan jest najlepszy "^^ 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Haha wy jestescie najlepisi a dostawaliscie od byle gowien z eli pro... a jak bylo 2-0 to wychodziliscie wiec skonczcie pierdolic ze jestescie najlepsi... Odwroc tabele dzieciaq na czele :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Ogólnie DzieciaQ śmierdzi i jest słaby, jedyne co potrafi to płakać na forum.

A co do sdx to jedyna osoba dobra w tym klanie to lover aczkolwiek jak każdy z was nie gra fair, peek custom i bugowanie gdzie tylko się da, pozdro 600.

Sami sobie wyrabiacie opinie, a klan mam ciągle jeden tylko zmieniam nazwy, skład bez zmian a wręcz się powiększa.

a ts 192.166.218.174:9988 haslo masz na pw.

https://www.youtube.com/watch?v=GoypFGYQUKg&list=UU6kRihOhmSNukiKl09oFw6g

76561198090890807.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę grać jak mi się podoba pyzatym nie mów mi kto jest lepszy bo ty nie osiągnąłeś nic więcej niż ja w CA, a i tak mnie więcej osób kojarzy.

Jak wróci to twoje sdx można zagrać spara go4 zobaczymy kto wygra :)

Ale pewnie nie wróci więc po co się rozpisywać ?

76561198090890807.png

Opublikowano

Ehhh nie ma sensu ta rozmowa ... Znajdź dziewczynę i skończ żyć gra w która jestes naprawdę słaby ; )) elo pizdo

Ps: jest 5:1 wiec nie ma sensu grać z kimś miernym, a tym bardziej wracać do tej gry tylko po to zeby zjechać jakiegoś nerda z którego śmieją sie nawet clanowicze :D jak to mówił nam Digi mało nie płakałes po kazdym cw z nami hahahhah

Ps2: mówiłeś ze już z nami nie zagracie ;(

Ps3: szkoda ze na ts dupa cicho ;( ale tak juz jest z ludźmi którzy żyją w wirtualnym świecie bo w realu są gnębionymi biedakami ;)

Opublikowano

Ty jesteś niedorozwojem, wyzywasz, obrażasz, kłamiesz i jeszcze mówisz o mnie, nie znając mnie wcale.

Nie będę z tobą pisać bo i tak jesteś nn który nic nie potrafi a i trampki różowe nosi.

To z Ciebie się śmialiśmy z Ciastkiem i resztą, więc pozdro..

Miałeś mnie wyzwać na ESL a  tylko głupi post napisałeś, nigdy mi nie dorównasz bo jesteś zerem z mixa jak to dox napisał  ;)

76561198090890807.png

Opublikowano

No typowy debil debil który ciśnie mi tym ze jestem nn w grze xD

Człowieku znajdź dziewczynę a nie siedzisz z takimi samymi prawiczkami jak Ty całymi dniami na ts. Pochwał sie co w życiu osiągnales, a nie piszesz mi o ciastka co nie chodzi do szkoły bo ma anemię :) to jest dla Ciebie wzór ? To gz dla Ciebie !

Co do kłamania: to ciebie ciastek banowal na ts bo mu powiedziałem ze nie bd z Tb siedzieć na jednym pokoju ale ok dalej żyj w wirtualnym świecie graj w to jeszcze kolejne 3 lata i dalej bądź poprostu w to mierny . Chciałem grać 1vs1 nie chciałeś i mam na to ss. Jak wrócę do szwecji to tutaj wyrzucę patologiczny człowieku. Ale ok dalej rób z siebie prosa, gdzie tak naprawdę jestes zwykłym freekillem co pokazują cw zagrane przeciwko twoim śmiesznymi klanom :D

Sry za błędy iPhone mi zmienia ;(

Ps: nie pisz mi o eslach bo poprostu mam to w dupie . Stać mnie na nx, gram 4fun a ty mi pierdolisz o eslach i go4. Nie gram po to zeby być nejmem czy zarabiać na eslu bo zamiast bujac w obłokach o karierze w grze to mam swietnie płatna prace gdzie zarabiam w 3 miesiące tyle co twoi rodzice przez rok :P a ty jestes jeszcze większym debilem bo zerujesz na ich biedzie i ciągniesz hajs od starych hahahhah . Dla mnie to jest ważne zeby na wszystko było mnie stać, mieć najlepsze dziewczyny ciuchy i samochody a nie być nejmem w ca xD

Opublikowano

Mam rozumiec ze ten kto nie ma rozowych trampkow , to jest biedakiem? o.O  Tak Btw wole dresow niz pedalkow w rurkach. No hard feelings! <_<

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie chodzi o to ... Ale raczej nie dam rady Ci tego wytłumaczyć :P jestes zbyt prostym i ograniczonym człowieczkiem xD rurki = p**** Boże co za ludzie hahahhah

Skoro jestes ze szatanem prawiczkiem to mam uważać was za pedalow czy zwykłych idiotów którzy nie potrafią przeleciec panny bo potrafią tylko pisać na forach bądź rozmawiać na ts idąc twoim tokiem rozumowania ?

Opublikowano

Nie chodzi o to ... Ale raczej nie dam rady Ci tego wytłumaczyć :P jestes zbyt prostym i ograniczonym człowieczkiem xD rurki = p**** Boże co za ludzie hahahhah

Skoro jestes ze szatanem prawiczkiem to mam uważać was za pedalow czy zwykłych idiotów którzy nie potrafią przeleciec panny bo potrafią tylko pisać na forach bądź rozmawiać na ts idąc twoim tokiem rozumowania ?

Czy ja cos takiego napisalem?Nie widze zadnego postu w ktorym bym popieram szatana czy CB.Poprostu smiesza mnie tacy ludzie jak ty.Tak btw smiales sie z kogos , ze siedzi caly dzien przed pc ,ale to ty spędzasz swoj piątkowy wieczor przed komputerem -,-.Koniec tematu czesc

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mimo upomnienia nadal załatwiacie tutaj prywatne sprawy, które nie mają nic wspólnego z tematem.

Zamykam.

Tak właściwie to tylko 2 osoby piszą nie na temat, a nie @Wrrr , więc nie widzę potrzeby zamykania jego tematu z powodu innych osób. Otwieram na nowo.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...