Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Hosting wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż będę niedługo zakładał serwer do MC i nie wiem jaki hosting wziąć żeby był dobry graczy żeby nie wyrzucało no i w miarę cena . Help ;) Z góry dzięki za pomoc ;] 

Opublikowano

wybierz ownserver.pl maja zniżkę 1 slot 0.75zl za 155mb na slot :P 50% free  daja kiedys dawali 90 mb a teraz 155 chyba,że preferujesz cos lepszego możesz wybrac 240mb na slot mało lagów i wgl mam tam 1 rok serwer i nie żałuje :P

Opublikowano

wybierz ownserver.pl maja zniżkę 1 slot 0.75zl za 155mb na slot :P 50% free  daja kiedys dawali 90 mb a teraz 155 chyba,że preferujesz cos lepszego możesz wybrac 240mb na slot mało lagów i wgl mam tam 1 rok serwer i nie żałuje :P

Nie polecam ownserver :/ Miałem z nimi same problemy (serwer lagował nawet gdy byłem sam).

Polecam mineserv.eu długo tam miałem swój serwer i 0 problemów (serwer był 70 slotów, często pełny)

Opublikowano

Nie polecam ownserver :/ Miałem z nimi same problemy (serwer lagował nawet gdy byłem sam).

Polecam mineserv.eu długo tam miałem swój serwer i 0 problemów (serwer był 70 slotów, c

ja tam niemam problemów chociaż można powiedzieć,że zawsze na każdym hoscie jest problem wiec nie bd sie kłócił każdy ma własne zdanie i sie szanuje wiec niech chłopak popatrzy dane ofki i niech wybierze

Opublikowano

Zobacz:

CubeHost

Sored

Crafthost

Fiberhost

Craftserve

Mineserv

Pixeltean

Pukawka

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o najwyższa jakoś to craftserve ,ale ta cena .Jeżeli nie masz tyle kasy to dobry również jest fieberhost

craftserve to shit, lagi crashe itp 

@top

mineserv

sored 

ownserver

Opublikowano

Od siebie moge polecic cubehost.pl, od dzisiaj rowniez promocje 20%, dzieki czemu 1GB ramu kosztuje tylko 12 zl ;)

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Tylko pukawka a nie fiberhosty.
Dlaczego? 155mb/slot serwery w serwerowni atman zlokalizowana we Warszawie.
A jeśli coś większego niż 50 slotów to vps/dedyk

;-) ;-)

Opublikowano

Ja polecam Slotex.pl

Kupujesz tyle ramu ile chcesz,ustawiasz tyle slotów ile chcesz.Szybki BOK.Częste konkursy z nagrodami typu(serwer minecraft,serwer TS,Itp...)

Opublikowano

Polecam Ci SoRED.pl ze względu na:

- dają TS3 w zestawie

- dostęp SSH

- możesz sam sobie określić parametry serwera, oni to wycenią

- jak na takie możliwości, to cena jest przystępna

- ładny i przejrzysty ItemShop

;)

Opublikowano

Ten ts3 jest nielegalny, piracki i może być zablokowany.
Widzisz gdzie tu Sored na liście? http://hosting.teamspeakusa.com jak klikniesz na mapie Polskę?

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...