Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProDev

NewEgypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie martwcie się wielkością spawnu są teleport w losowe miejsca ;p i nie trzeba przechodzić całego ;p 

Opublikowano

... Na serwerze są skrypty i nie ma autorskich pluginów...

Plugin na stoniarki to: (eastStone).

Wpiszcie se /skript na serwerze a ciekawe info jest.

komenda /? działa i wszystkie pl można zobaczyć...

Jak dla mnie serwer to syf

Opublikowano

Od kilku dni ze znajomymi szukaliśmy serwera z gildiami, gdzie nie ma przesadzonych funkcji Vipa, gdzie jest ogarnięta administracja a także z rozwagą dobrane pluginy. Chyba właśnie nam się udało. W tej chwili zaczynamy tworzyć swoją bazę i jak na razie gra się dobrze. Mimo małych problemów uzyskałem szybką pomoc i zainteresowanie od administracji. 

Cóż mogę więcej powiedzieć? Zapraszam do wspólnej gry :3.

Opublikowano

Miło mi to czytać ze tak opisujesz nasz serwer, staramy się zaspokoić potrzebę wszystkich graczy ale niektóre błędy związane z serwerem  nie zalezą od nas.Powoli nasz serwer się rozwija dodajemy nowe funki robimy nowe skrypt oraz mobarena z czasem się będzie lepsza poprzez dodanie nowych lokacji :).Na naszym serwerze będą się odbywały liczne małe oraz duże event jedyne co nam brakuje to gracze którzy by odwiedzili nasz serwer i dobrze się bawili.Pozdrawiam Xepio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...