Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProDev

NewEgypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyłka ip serwera Przepraszamy :D

To jest właściwe :

mcprodev.csrv.pl

Serdecznie zapraszamy 

Opublikowano

Dziś na serwerze planowany jest event tylko aby event się odbył wymaga on 20 graczy na serwerze online WIEC ZAPRASZAMY Na serwer  będzie mozliwosc wygrania itemów oraz rang typu VIP lub MegaVip.

Opublikowano

Na serwerze wprawdzie nie ma jeszcze tłumów, no ale zapewniam, że będziecie się dobrze bawić, a monumentalne budowle naszych wspaniałych architektów sprawią, że wkroczycie w stan epickiej euforii, dzięki której zdobędzie chęć do gry, budowy i obrony frakcji, zabawy na naszych serwerowych atrakcjach i udziału we wspaniałych eventach. Posiadamy doskonale skonfigurowane i dobrane pluginy, wspaniałą mobarenę i świetny klimat. Brakuje nam tylko Ciebie.

Dodam jeszcze, że trwają prace nad systemem nagradzania osób za zapraszanie innych graczy. Najprawdopodobniej ukaże się jutro.

~ pozdrawiam, admin Latreso

Opublikowano

Z powodu malej ilosci graczy serwer zostaje wylaczony az do 2 czerwca aby sie troche was tutaj nam na serwer nazbieralo!

2 czerwca - EVENT! 

DO WYGRANIA SUPER NAGRODY VIPY ITP!

Wiec piscie pod tematem serwera ci co by zagrali a moze wczesniej serwer zostanie wlaczony. 

JAK PAMIETACIE PRZY PIERWSZYM STARCIE BYLY LEKKIE BLEDY TERAZ JUZ SA WSZYSTKIE NAPRAWIONE ! POKAZ PREZENTACJE SWOIM ZNAJOMYM ABY ZOBACZYLI CZY IM SIE SPODOBA TAKA ROZGRYWKA JAK U NAS. (TERAZ JUZ MALO SERWEROW JEST TAKICH JAK TEN WIEKSZOSC ROBI SERWERY EASY MY MAMY TAKI SREDNI NIE ZA TRUDNY I NIE ZA LATYWY)

Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada, ja nie zagram z jednego powodu: Plugin na gildie to Factions czego nie lubię i nigdy nie polubię.

Opublikowano

NIe mam frakcji jest inny plugin na gildie bodajze clans czy jakos tak 

Opublikowano

Dokladnie to jest plugin "Gildie" autorski plugin stworzony przezemnie oraz mojego kolege ktory mi duzo w nim pomogl plugin zawiera wiekszosc rzeczy takich jak we faction poza tym ze kladzie sie tylko jeden claim nie wiecej oraz rowniez mozna uzywac komendy takie jak /gildie /g /f /faction /clans itp aby gracza bylo latwiej :) Przepraszam za nie pisanie s z kreska itd.

Opublikowano

Zwracam honor, pomyślałem że to plugin Factions przez komendę: "/gildia claim". Kojarzy mi się to właśnie z tym pluginem.

Opublikowano

Hmmm ocenić serwer ze jest chujowy nie grając na nim nie no jestem pod wrażeniem twojej inteligencji.......

Opublikowano

Oczywiście, jest także ranga reklamator oraz youtuber. Wymaganie na youtubera to minimum 500 subów ;p Jeśli ktoś by chciał rozreklamować serwer niech pisze do mnie lub do Egypta ;p 

Opublikowano

ło chuj, nie ma co, autorskie gildie - ultimateclans. ;>

Serwer chujowy, dziekuje dobranoc.

Ultimate clans ?? Na serwerze nei byles nie sprawdziles ale mowisz ze wgralismy czyisz plugin o nazwie Ultimate Clans. Nasz plugin byl owszem wzorowany na innych pluginach typu gildie wiec moze byc bardzo podobny ale nie mamy zadnej kopi. Nie byles jeszcze na serwerze a juz mowisz ze jest "chujowy" tak jak Xepio095 napisal "Hmmm ocenić serwer ze jest chujowy nie grając na nim nie no jestem pod wrażeniem twojej inteligencji". Widze ze nie tylko tutaj obrazasz oraz wypowiadasz sie bez sensu nawet na swoim profilu mpc oraz jestes zawieszony brawo kolego inteligencji! :>

Opublikowano

Na serwer zostały wprowadzone małe poprawki ciągle coś dodajemy dopracowyjemy aby byłlo idealnie ;p bez problemów zdąrzymy na czas ze startem 

Opublikowano

Start serwera 2 czerwca o 17:30 serdecznie zapraszamy wszystkich graczy!

Przepraszamy godzina startu serwera zostala zmieniona spowodu pomylenia godzin (Granica czasowa Polska - Anglia)

Przepraszam moja wina.

Postanowilismy aby drop w soboty był dwa razy wiekszy niż w inne dni!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Na serwerze eventy będą sie odbywały do 2 dni!

Pierwszy event odbędzie sie w dniu startu serwera o godzinie 19:00!

Opublikowano

Zapraszajcie kolegów,znajomych,rodzinne :D Gwarantujemy dużo rozrywki wspaniałe eventy niesamowitych mobaren i wiele innych  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...