Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod VS m2bob

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanie : Czym różni się KamerMod od m2Bob? Wiem że jeden płatny a drugi nie ;)

Opublikowano

M2bob posiada o wiele wiecej funkji niz kmr . M2bob ma funkcje drop hacka , mobberhacka itd , jest bardziej dopracowany i oplacalny .

Opublikowano

M2bob posiada o wiele wiecej funkji niz kmr . M2bob ma funkcje drop hacka , mobberhacka itd , jest bardziej dopracowany i oplacalny .

Ale drophacka że mogę kogoś itemy zbierać, czy zbiera sam z ziemii bo Kamer też sam zbiera.

Mobberhacka kamermod też posiada;/

Dalej nie widzie różnicy ;c

Opublikowano

M2bob jest efektywniejszy . Ma wiecej opcji , bardziej rozbudowany . Fb w kmrze jest taki ze lowi , zabija ryby i tyle . w m2bobie jest taki ze wylawia ryby , mozesz zaznaczyc ktora ma zabic , mozesz zaznaczyc zeby malze otwieral , zeby wydawal dzwiek gdy GM idzie itd . i tak wszedzie , expbot bierze sb pare grupek , moze uzywac skilli ,  autopot , gdy GM blisko loga itd a w kmr bierze po jednej grupce i jeszcze skilli nie uzywa i tyle .

Opublikowano

Tak samo jak UP.

M2bob jest płatny, ale ma mnóstwo funkcji, których nie ma kamer mod, 

różne opcje uniknięcia bana, wysyłanie wiadomości do postaci itp.

Ponadto u kamera masz tylko WH a w m2bobie masz mob locka, możesz

sobie tam jeszcze poustawiać inne rzeczy itp. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...