Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam server survival+frakcje i jest dobrze , Sponsor dał mi 2server i nwm co teraz z tym 2zrobić czy na 1.6.4 czy na 1.7.2 i jaki tryb ;) pomóżcie.

.

Opublikowano

Zrób 1.7.2 bo 1.6.4 już się nie opłaca możesz zrobić jakiś serwer na modach lub jakiś skyblock bo teraz mało dobrych skyblocków...

Opublikowano

i cały czas to samo :/

dobrym pomysłem jest zrobienie serwera na modach 40 slotów to jest takie optimum (to jest moja opinia dla niektórych może to być 100) tekkit + coś od siebie jakies mody :P niekoniecznie autorskie

drugim dobrym pomysłem może okazać się serwer PVP (nie chodzi mi o gówno warty "chestPvp"

tylko o coś bardziej konkretnego , walka z mobami , zadania , +można dodać cracshot (bronie Tylko nie 100 badziewnych broni warto postarać się zachować klimat serwera np. serwer pvp + bronie palne typu muszkiet , strzelba)

lub cos troche innego czego jeszcze nie widziałem na mpc Serwer Pvp + magia (np plugin magispels , ogromne możliwości przy konfiguracji zaklęć, oraz możliwość tworzenia własnych unikalnych czarów, do tego jakieś areny lub jedna map z zadaniami )

Opublikowano

Najlepiej zrób serwer dla dzieci anarchii na którym każdy będzie miał opa. Takiego czegoś jeszcze nie było, na pewno wypali.

Opublikowano

Problem w tym że ja nie umiem z modami robić ,jak by ktoś mi pomógł w serwerze minigames/mody piszcie na PW!

.

Opublikowano

mam server survival+frakcje i jest dobrze

Cieszymy się, ale pisząc temat zadaj pytanie. Trochę brzydko ale - nie obchodzi co miałeś, masz i będziesz mieć :) Zadaj konkretne pytanie, a mi ci na nie odpowiemy.

Co do tematu... Jeśli umiesz zrobić konkretny serwer RPG, to... ;)

Tylko mówiąc konkretny mam na myśli nacisk na fabułę, nowy generator, etc..

Popatrz trochę na zagraniczne serwery. Można brać często z nich przykład!

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...