Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, przejdę od razu do problemu. Otóż, znalazłem dzisiaj na swoim starym dysku twardym wszystkie potrzebne pliki do stworzenia serwera na plikach 2010. Wszystko pięknie ładnie, maszynę zainstalowałem już serwer odpalam, a tu wyskakuje mi login i hasło. I w tym problem, że tego nie pamiętam. Może ktoś z forumowiczów zna hasło. Jestem prawie pewien, że pliki to mcncc 2010, chociaż mogę się mylić. Dysk wirtualny nazywa się jerry.vhd. A i jeszcze jedno pytanie, w folderze znalazłem archiwum winrar o nazwie Metin2 2010 Server files. Gdzieś na tym forum znalazłem hasło, mcncc.com ale nie chce działać. Może ktoś z Was ma lub też miał te same pliki, jak coś to piszcie ; ). Jak coś, to mogę dać zdjęcie folderu jak komuś to pomoże ;P

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Opublikowano

Teraz mam inny problem, serwer już postawiłem niby wszystko działa, ale nie mogę się połączyć do MySQL. Sprawa wygląda następująco: wpisuję wszystko, tak jak było na poradniku tj. moje ip z końcówką .100 passy do navicata też myślę, że mam dobre. Port 3306 nazwa uzytkownika root a hasło mcncc.pl

Już sam nie wiem co robić ;/  jak coś daję fotkę wpisanych danych i błędu

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...