Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revenge Silkroad►CAP130-SKILL130►Exp Rate x120►PVE Server►And much more

dok222892

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Skille się kończą na 120lvlu a cap do 140, dostajemy set +7 suny + acc z str i int a na 125lvlu i tak nam biją po 5k ^^ Ale i tak sobie grom.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Gdyby ktoś się pytał jak ze stanem graczy to powiem że na chwile obecną 16.11.2014 dozina 00;20 serwer jest populated :)

17.11.2014* ^^:)

Hmm, jak ja juz dawno takiego napisu nie widziałem ;) zawsze easy ;p

77678022723864382104.png

Opublikowano

17.11.2014* ^^:)

Hmm, jak ja juz dawno takiego napisu nie widziałem ;) zawsze easy ;p

Dokładnie ja to samo. Nie przepadam za takim szybkim biciem lvl ale pobawić się można :).

Gdyby ktoś mnie szukał w grze : Xenophatix

Opublikowano

panowie, mam problem z mBotem na win 8.1 odpala sie normalnie, zadnych bledow nie ma ale nie chce sie chamidlo zalogowac :/
jakies sugestie? 

btw. nick w grze Odyniec, bo jakis wiesniak mi Odyna podprowadzil :p

Opublikowano

byl patch do mbota.

http://www25.zippyshare.com/v/16441042/file.html wklejcie to do folderu.

skan; https://www.virustotal.com/pl/file/b065d1b6e132a17a089ed4686095c1783c90ad52bdf273c14d52939e5c4a4571/analysis/1416070303/

jest to crack wiec nie flamowac ze "tyle virusow, nie pobieram" ten plik ktory macie teraz ma ich tyle samo ;)

Sprawdź powinno działać :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

dzieki dobry czlowieku ;] zamienilem plik i smiga. teraz zastanawiam sie nad kolejnym problemem, czemu mnie notorycznie wywala z silka, bez zadnego komunikatu. zadno DC czy cos. tak poprostu. 

Opublikowano

dzieki dobry czlowieku ;] zamienilem plik i smiga. teraz zastanawiam sie nad kolejnym problemem, czemu mnie notorycznie wywala z silka, bez zadnego komunikatu. zadno DC czy cos. tak poprostu. 

Często się tak dzieje ( bynajmniej u mnie ) gdy odpalasz sro przez mbota ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem że szukam alternatywy dla conflicta na który dostać się można jedynie w środku nocy. Jaki jest IP limit na revenge,ilu można używać kont?

Opublikowano

Powiem tak, jeśli chodzi o Polaków - jest dość krucho - do spotkania, ale polskie gildie upadły, są jedynie takie bardzo małe, z góra 3-4graczy, ale server żyje, eventy wciąż są, wprowadzane nowe update'y, dość tanio można kupić set 16/d moon czy 17d nova. Raczej nie trudno o znalezienie ekipy, choć czasem krucho z wbiciem lvl xD ale ogólnie nie jest źle :D

Opublikowano

No to może ja powiem coś,bo zajrzałam tam-jeśli chodzi o lvl to szok-20-30 min i był 120, na jakimś evencie dostałam od razu party. DRoższe wydają mi się nieco silki w przeliczeniu na to co tam można zakupić. A jest tego że szok. Avatarów do wyboru z 50 ,podobnie jak grabb petów i innych pierdółek. Co dla mnie jest problemem bo zazwyczaj chce mieć wszystkie więc na takim serwie zbankrutowałabym :) Jedym słowem przepych,przerost formy nad treścią ale być może wrażenie z tąd że nigdy nie grałam na takim capie. Co do gry na nim to się nie wypowiadam bo byłam tam pół godziny. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gra ktos?

Zasysam za chwile w grze:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Ja sciagnalem, fajnie sie gra o ile sie znajdzie ludzi do popisania. Poziomy szybko sie bije, ale i tak jest przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...