Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revenge Silkroad►CAP130-SKILL130►Exp Rate x120►PVE Server►And much more

dok222892

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak pobieram to mam uszkodzony media.pk2 przy rozpakowywaniu :(

Pobierz od początku. Ale pobieraj bez odstępów.

Opublikowano

Zauważyłem że mam problem z większością priv jakie pobieram. Mam błędy w plikach data.pk2 lub media.pk2 :(

Po naprawie archiwum sytuacja taka sama.

Opublikowano

Zauważyłem że mam problem z większością priv jakie pobieram. Mam błędy w plikach data.pk2 lub media.pk2 :(

Po naprawie archiwum sytuacja taka sama.

A pobierasz od początku do końca czy z przerwami? Zaaktualizuj mozille? Lub pobierz nowego winRaR. <_<  Lub zaaktualizuj wtyczki? Mnie się pobierało tylko media1 i 2 dalej błąd ale dlatego ze pobierałem zatrzymałem i next dnia dalej. Dlatego tera jak pobieram to od początku do końca. ^_^

Opublikowano

A pobierasz od początku do końca czy z przerwami? Zaaktualizuj mozille? Lub pobierz nowego winRaR. <_<  Lub zaaktualizuj wtyczki? Mnie się pobierało tylko media1 i 2 dalej błąd ale dlatego ze pobierałem zatrzymałem i next dnia dalej. Dlatego tera jak pobieram to od początku do końca. ^_^

Pobierałem dziś 4 razy z linków ze strony, ale za każdym razem to samo "błąd sumy kontrolnej..." plików media.pk2 i data.pk2

winrar najnowszy i przeglądarki aktualne

Opublikowano

wylacz antyvirusa i wtedy rozpakuj moze pomoze 

Niestety wciąż to samo

próbowałem pobierać z różnych serwerów i różnymi przeglądarkami i rozpakowywać Winrarem i 7Zipem

Opublikowano

Witam, mam pytanko bo od dluzszego czasu szukam jakiegos dobrego priva. Takze moje pytanko - oplaca się pobierac i grać? Glownie chodzi mi oto czy serwer stabilny i czy gra duzo ludzi ? Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam ponownie na server 400+ online :)

Server juz cap 140 skile 140 , dużo polaków wiec jakby co pisac BackObama albo KSE lub 3vA :)

Piszcie do znajomych by też grali zapraszajcie wszystkich najlepszy server na jakim gramy :)

Opublikowano

Jak działa ten auto equipment ? Niby dostalem set sun na 1dg a gdzie kolejne degree? Jest napisane ze od 1-14dg sie dostaje ...

Edit. Ok juz wiem :p

Opublikowano

Działa Jakiś Bot ? Bo w mbocie wyskakuje mi ( An unknown error occured while checking for a mBot update )

Mam ten sam problem :/ czy może ktoś mi pomóc ?

Admin Cienia
Opublikowano

Co z silkami na serwerze ?

11pln za 2500 silk

Opłaca się zaczynac tu grę ? Jeszcze ktoś gra?

Ja sobie pogrywam i spotykam polaków co jakiś czas choć gram bez gildi, 129lvl xbow

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...