Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JKM w Europarlamencie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzez sformułowanie nazi mam na myśli wasze chore oddanie waszemu duchowemu guru, najwyższemu bytowi, ekscelencji czy jak go tak zwiecie. Po prostu sprawiacie wrażenie jakby tylko on mógł was wybawić od tego świata pełnego lewactwa cierpenia. A poprzez sformułowanie "czekam na hejty" po prostu osiągnąłem mój cel, czyli potwierdziłem swoje przekonanie co do tego powyżej. Prowokacją w prowokację.

Powiesz na kogo w końcu głosowałeś? Bo na razie tylko się ośmieszasz.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głosowałem na PO, bo mi pasuje tak jest. Czy uśmiałem się? Tak, ponieważ to przez takich jak wy kreowany jest stereotyp korwinisty, który chce na siłę wmówić drugiemu co ma robić. A pana up nie skomentuje, bo jego zachowanie jest poniżej poziomu co zaprezentował już wcześniej.

Opublikowano

@korciok

Przeprszam bardzo.W którym miejscu próbowałem coś komuś wmówić? Ja tylko nie zgodziłem się z wyrażeniem "nazi-korwiniści".

Opublikowano

Głosowałem na PO, bo mi pasuje tak jest. Czy uśmiałem się? Tak, ponieważ to przez takich jak wy kreowany jest stereotyp korwinisty, który chce na siłę wmówić drugiemu co ma robić. A pana up nie skomentuje, bo jego zachowanie jest poniżej poziomu co zaprezentował już wcześniej.

Podaj powod komunisto dlaczego glosowales na PO ' w wolnym kraju Tusk jak zdrajca kraju zostalbym powieszony.

Deus vult

Opublikowano

Głosowałem na PO

Dziękuje, tyle w temacie. Na razie to ja widzę, że Ty chcesz komuś coś wmówić, a nie my Tobie.

Opublikowano

Dziękuje, tyle w temacie. Na razie to ja widzę, że Ty chcesz komuś coś wmówić, a nie my Tobie.

przyznanie sie do PO samozaoranie. Chyba zakonczymy dyskusje ?

Deus vult

Opublikowano

Głosuj dalej na PO a za niedługo będziesz oddawał 70% pensji, które i tak zostanie przepierdolone przez system.

Co do Unii, wow, kasę nam dają, wow. A to że że najpierw tą kasę trzeba wpłacić, milion pińcet regulacji itp to mały szczegół ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Co Ci pasuję? Pracowanie przez całe życie na emeryturę, której większość nie dożyje? Rabowanie państwa? Oszustwa? 

On nawet na konferencji masakruje :D

Opublikowano

Typowy ruch nacjonalistyczny. Celuje w młodych, rzuca hasłami kontowersyjnymi i pełnymi nienawiści.

Polska po prostu się zbłaźni, gdy takie poglądy wyjdą na arenę światową.

Na szczęście się mylisz i Polska się nie zbłaźni, popatrz jakie partie wygrały np. We Francji i UK. W Europie odradza się prawica i nacjonalizm i to bardzo dobra wiadomość.

Opublikowano

Nacjonalizm to dobra wiadomość? Ło kurwa, widzę, że wojownicze nam to pokolenie wyrosło...

Połowa tych naszych polskich "Nacjonalistów" co wakacje wyjeżdża do roboty do Anglii/Niemiec.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nacjonalizm to dobra wiadomość? Ło kurwa, widzę, że wojownicze nam to pokolenie wyrosło...

Połowa tych naszych polskich "Nacjonalistów" co wakacje wyjeżdża do roboty do Anglii/Niemiec.

Tak, nacjonalizm jest w tej chwili potrzeby w europie. No, a co do wyjeżdżania do roboty, to zapowiada się na to, że to się niedługo skończy, no na pewno do UK.

Opublikowano

Tak wyjeżdżają za robotą bo ich nie stać na utrzymanie rodziny. Przez rząd który mamy w sejmie.

Deus vult

Opublikowano

Tak wyjeżdżają za robotą bo ich nie stać na utrzymanie rodziny. Przez rząd który mamy w sejmie.

To niech nie nazywają się nacjonalistami. 

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To niech nie nazywają się nacjonalistami. 

Ja jestem nacjonalistą i co? Teraz zamiast palić np Malrboro mam sie przerzucić na chujowe mocne 25 bo Polskie? Nie to tak nie działa.

BTW

To tylko przykład

Ps:

Jak nie zrozumiałeś tego posta, to nawet kurwa nie cytuj ani nie odpisuj, bo do chuja nie chce mi sie tłumaczyć.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale Ty jesteś niedouczony.... Od razu zarzucasz skrajne poglądy, o których nikt nie mówił. Tu chodzi o to, by dbać o interes narodu, a nie o interesy Brukseli i innego kraju, czy po prostu swoje własne. Nikt nie ma zamiaru stać się ksenofobem, czy co sobie uroiłeś w głowie.

Opublikowano

W każdym kraju ,w którym dzieje się ch8jowo skrajna prawica zyskuje poparcie, tak samo było w 3 Rzeszy czy we Włoszech. JKM to taki cebulowy hitlerek.

Opublikowano

Sami eksperci bojownicy internetu widzę xDD kurwa ktoś tu czytał cokolwiek na temat na który się wypowiadał czy w tvn mu powiedzieli i tak jest.

Każdy kto napisał też że JKM czy KNP jest nacjonalistyczne jest idiotą. Już nawet na Wikipedię wystarczy wejść, wpisać sobie takie hasła jak konserwatyzm, liberalizm, nacjonalizm, socjalizm.

Państwach które były/są zdominowane przez socjalizm: ZSRR, III Rzesza, Korea Pół, Państwa z nazwą "Demokratyczna" i pół Afryki, btw dzięki dotacjom z całego świata, pną się gospodarczo jak szaleni.

"Wolny rynek prowadzi do najefektywniejszej ekonomicznie alokacji zasobów" - co do poglądów gospodarczych prawicy

Adam Smith i David Ricardo ludzie którzy sformułowali pojęcie gospodarki - liberałowie. Jeden z filarów konserwatyzmu to pragmatyzm, socjalizm jest przeciwnością, wnioski pozostawiam wam.

Nie ma co tłumaczyć masie postępowych studentów z uczelni im Marksa i Lenina. Tak btw Socjal-demokracja i Komunizm to dwa nurty które powstały z poglądów Marksa.

"Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę" - Platon

"Najpierw cię ignorują.Potem śmieją się z ciebie.Później z tobą walczą.Później wygrywasz"
-Mahatma Gandhi

NJxbd4x.png

Opublikowano

W każdym kraju ,w którym dzieje się ch8jowo skrajna prawica zyskuje poparcie, tak samo było w 3 Rzeszy czy we Włoszech. JKM to taki cebulowy hitlerek.

Lemingu lepiej się nie wypowiadaj bo się kompromitujesz.

Chujowo jest za rządów pojebanych komuchów, wracanie do prawicy do powrót do europejskich zasad i normalności. Bo ja nic normalnego nie widzę w ustroju i rządzie.

Deus vult

Opublikowano

Beka z lapsów co pie*dola od rzeczy np.@hrabia14 xdd

Korwin ma poglady konserwatywne światopogladowo i liberalne gospodarczo. Mi one odpowiadaja bo jak slusznie stwierdzil JKM obecnie osobe pracujaca karze sie podatkiem dochodowym a nieroba nagradza zasiłkiem. Świat stoi na głowie i trzeba przywrocic normalnosc.

Opublikowano

Według mnie bardzo dobrze, że się dostał. Wiele lepszy niż ktoś z PO, SLD czy PIS. Tusk przez tyle lat jest premierem a nawet nie umiał dysponować pieniędzmi z uni na wojsko i walczenie z bezrobociem, więc tylko w Mikke jest ''nadzieja''. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Polska neutralna była by dla nas dobrodziejstwem! Gdyby JKM mógł sprawić że będziemy neutralni było by miło.

Opublikowano

Unia i tak się prędzej czy później rozpadnie.

Mówmy równymi językami, mamy inną kulturę i inne wartości. Polacy, ale też inne narody nie czują wzajemnej więzi z państwami członkowskimi. Niektóre nacje cały czas żywią do siebie nienawiść po wojnach. Coraz wyższe wyniki partii, czy ugrupowań eurosceptycznych są tego dowodem.

Głupie dyrektywy Unii Europejskiej, ograniczenie suwerenności państw stowarzyszonych, pogłębiający się kryzys w niektórych państwach.

Unia jest przykładem agresywnego kapitalizmu znanego z XIX w. gdzie bogaci się bogacą (Francja, Niemcy), a biedni biednieją.

Płacimy ogromne składki (mniejsze niż państwa założycielskie), a dostajemy z nich mniej od tych państw w formie dotacji, czy innych programów inwestycyjnych.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...