Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JKM w Europarlamencie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowy ruch nacjonalistyczny. Celuje w młodych, rzuca hasłami kontowersyjnymi i pełnymi nienawiści.

Polska po prostu się zbłaźni, gdy takie poglądy wyjdą na arenę światową.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nareszcie <_<  

Typowy ruch nacjonalistyczny. Celuje w młodych, rzuca hasłami kontowersyjnymi i pełnymi nienawiści.

To młodzi są przyszłością polski. #ból_dupy

Opublikowano

Polska się już zbłaźniła bo twoi rodzice wydając na świat ciebie popełniła zbrodnie ps to prawda. Gardzę tymi co kucyki oglądają a pchają się do polityki. 

I dobrze, że Korwin ma szansę na coś. Lepszy on niż to co jest czyli brak pracy dla młodego pokolenia i trzeba wypierdalać zagranicę bo nic nie dorobisz się uczciwie i bez znajomości.

Opublikowano

Bzdura.Korwin wiele razy mówił, że nie ma żadnego problemu z tym, żeby w Polsce żyły jakieś mniejszości narodowe, tylko żeby przestrzegały polskiego prawa.Nie wiem, co jest kontrowersyjnego w powrocie do kapitalizmu albo do kary śmierci.Nienawiść? Do kogo? Kaczyński może nienawidzić Tuska, Ruch Narodowy SLD.Wsadzanie do pierdla to nie nienawiść, to sprawiedliwość.

Nie wiesz nic o poltyce, historii czy ekonomii, to po chuja się wypowiadasz? Umiesz tylko rzucić paroma przymiotnikami.Dzieci w podstawówce więcej umieją...

Opublikowano

Bzdura.Korwin wiele razy mówił, że nie ma żadnego problemu z tym, żeby w Polsce żyły jakieś mniejszości narodowe, tylko żeby przestrzegały polskiego prawa.Nie wiem, co jest kontrowersyjnego w powrocie do kapitalizmu albo do kary śmierci.Nienawiść? Do kogo? Kaczyński może nienawidzić Tuska, Ruch Narodowy SLD.Wsadzanie do pierdla to nie nienawiść, to sprawiedliwość.

Nie wiesz nic o poltyce, historii czy ekonomii, to po chuja się wypowiadasz? Umiesz tylko rzucić paroma przymiotnikami.Dzieci w podstawówce więcej umieją...

Kurwa mać, jeszcze się nie nauczyłeś? Ignoruj tego idiotę. Jemu TVN mózg spokemonizował. 

Zawsze i wszędzie PO jebane będzie! 

Ogarnąć hejty, bo lewacka strona modów zamknie temat i koniec fety.  -.-

Opublikowano

Polska się już zbłaźniła bo twoi rodzice wydając na świat ciebie popełniła zbrodnie ps to prawda. Gardzę tymi co kucyki oglądają a pchają się do polityki. 

I dobrze, że Korwin ma szansę na coś. Lepszy on niż to co jest czyli brak pracy dla młodego pokolenia i trzeba wypierdalać zagranicę bo nic nie dorobisz się uczciwie i bez znajomości.

Zgadzam się, ludzie naoglądają się Korwina i wszystko wiedzą o polityce.

Kiedyś wszyscy byli za ruchem palikota, bo legalizował, a teraz nastała moda na Korwina.

Również uważam, że Polska się zbłaźni.

Opublikowano

Ja tam lubię Janusza Wąsatego. Bardzo dobrze pływa, bokser też nie przeciętny. Często mu kibicuję i mam nadzieję że wystąpi na przyszłej olimpiadzie.

Game Over

Opublikowano

Kurwa mać, jeszcze się nie nauczyłeś? Ignoruj tego idiotę. Jemu TVN mózg spokemonizował. 

Zawsze i wszędzie PO jebane będzie! 

Ogarnąć hejty, bo lewacka strona modów zamknie temat i koniec fety.  -.-

Jego ponoć w domu uczyli, że "chamów" się ignoruje.Ja z chamstem i głupotą walczę, żeby ktoś nie przyswoił sobie farmazonów, które on wypisuje.Tak farmazonów, nie poglądów.Bo on nie pisze, że jest socjalistą, że trzeba utrzymać zasiłki dla bezrobotnych, ZUS itd. tylko wejdzie i palnie, że "Korwin to idiota".

@Musioł

Korwin od 20 lat pracuje na swoje popracie z konkretnym programem, a Palikot raz wszedł, powiedział, że zalegalizuje marihuane, będzie walczył z kościołem i zdobył jakiś tam elektorat.Błaźnią, to się ludzie, którzy nie umieją argumentować swojego zdania.

Weteran
Opublikowano
Zgadzam się, ludzie naoglądają się Korwina i wszystko wiedzą o polityce.

Głosujesz - musisz być 100% obeznany z polityką.

Kongres Nowej Prawicy, Janusz Korwin Mikke, Konrad Berkowicz, mówcie, co chcecie, ale ludzi z KNP słucha się z przyjemnością, reszta polityków mnie nudzi, gadają ciągle pierdoły, obiecują, kłamią, nie mówią wprost, kręcą.

"Jeśli coś wydaje się niemożliwe do zrealizowania, zawsze znajdzie się ktoś, kto o tym nie wie i to zrobi."

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Każdy się jara jakimś eurocuśtamguwnem, przecież i tak każdy wie że taki suaby kraj jak polska nic zrobić nie może, wręcz nie ma głosu. Nie ważne kto tam wejdzie i tak bd pionkiem, pozdro. 

NE8h1XT.png

Opublikowano

To było do przewidzenia, korwin zbiera coraz to większe poparcie w Polsce, kolejne wybory mogą być ciekawe.

Tusk wygrał (to również było do przewidzenia), za to palikot przegrał już w polityke i raczej nic nie ugra teraz.

Opublikowano

Narzekaj jak to źle jest w Polsce, głosuj na PO. Where is logic?

Za parę lat Korwin wygra bo przyszli wyborcy wyjdą z gimbazy xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Narzekaj jak to źle jest w Polsce, głosuj na PO. Where is logic?

Nikt normalny już na PO nie głosuje. 600 tys urzędników i ich rodziny głosują, a przy frekfencji ok.22% to dużo ludzi
Opublikowano

Komuchu młodzi są przyszłością polski  i europy nie pedofilie czy homosie.

Polska już się zbłaźniła głosując w 60% na POPiS   

ale nie tylko wystarczy spojrzeć kogo MIELIŚMY typu zboczeńców pokroju Bęgowski czy Biedroń  ale na szczęscie już ich nie ma .

Korwin jest  jedyną nadzieją powrotu do normalności ?

Kontrowersyjne i pełne nienawiści hasła ? Bo co bo FUCKty  tak mówią ? 

Deus vult

Opublikowano

Ludzie się błaźnią tylko i wyłącznie przez brak argumentacji, jak w twoim przypadku. Sam dyskutowałem z pSlav w innym temacie. Negowałem trochę jego wizję, ale jakby nie patrzeć jest jakąś alternatywą(boję się tylko o rodzaj ewolucji). Program mają zdecydowanie inny i wydają się sprawiać wrażenie "chcę zmienić". Lepiej żeby weszli teraz i pokazali, czy głośną mówią, czy spróbują powalczyć. I przepraszam bardzo, ale nie oceniaj partii przez inny pryzmat niż program. I jak możesz, to podaj te przykład nienawiści.

@edycja

Popatrz w jakim gównie się babrają i nie potrafią z tego wyjść. Nadal szukasz rozwiązań w niesprawdzonych schematach?

Opublikowano

JKM to ciekawa postać, lecz z takim popraciem nie może nic wielkiego zrobić, chyba że doczepi się do reszty narodowych partii w europarlamencie.

Opublikowano

PiS(dy) PO(jeby)

- dobrze ze sie dostal lecz ja osobiscie liczyłem ze zdobedzie wiecej % - bedzie pompa w europie :P

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Paradoks.

JKM trafia do europarlamentu z hasłem żeby zrobić tam burdel zdecydowanie niewłaściwy człowiek na niewłaściwej pozycji.

Korwin ze swoimi poglądami nic nie zrobi w europarlamencie nawet jak ma (wg danych) które podawał na fb ma 150 "sojuszników" to i tak mało jak na europarlament.

Człowiek który chcę rozwalic unię wybrany do tego zeby (po małej ale jednak) części decydował o jej losie.

Bekowo i czekam na dissy :>

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Paradoks.

JKM trafia do europarlamentu z hasłem żeby zrobić tam burdel zdecydowanie niewłaściwy człowiek na niewłaściwej pozycji.

Korwin ze swoimi poglądami nic nie zrobi w europarlamencie nawet jak ma (wg danych) które podawał na fb ma 150 "sojuszników" to i tak mało jak na europarlament.

Człowiek który chcę rozwalic unię wybrany do tego zeby (po małej ale jednak) części decydował o jej losie.

Bekowo i czekam na dissy :>

Beka to jest z ludzi, którzy próbuja coś powiedzieć nie mając żadnej wiedzy.Korwin powiedział, że z dwojga złego lepiej, żeby budynek, w którym obecnie mieści się PE był burdelem, bo w przeciwieństwie do PE nie robi on nikomu krzywyd.Dokładnie zdecydować o jej losie czyli ją zniszczyć.Chyba nie znasz historii Troi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...