Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek steam, problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Dzisiaj doladowalem swoje konto steam pierwszy raz za kwote 5 euro. Moim celem bylo odblokowanie rynku steam. Wiec kupilem sobie operacje phoenix oraz najtansza gre na steamie tzn. "Gumboy Tournament". Czy teraz po najechaniu na przycisk "sprzedaj przedmiot" powinna mi sie wyswietlic data odblokowania rynku? Ciagle mam informacje, ze rynek odblokuje mi sie dopiero po uplywie 30 dni od kupienia czegos na steamie. Dzieki, pozdrawiam.

Opublikowano

No tak, ale taka informacja widnieje nawet przed zakupem czegokolwiek na steam. Z tego co slyszalem po zakupie gry na steam powinna byc infromacja do kiedy mam rynek zablokowany.

Opublikowano

Jeśli dzisiaj zakupiłeś coś na Steamie to musisz odczekać 30 dni, to będzie 24 czerwiec i od tego dnia będziesz mógł kupić / sprzedać przedmiot na rynku Steam.

76561198077714139.png

Opublikowano

Mi Steam nie oznajmiał kiedy się kończyła blokada gdy chciałem coś kupić z rynku. Pisało mi tylko, że musi minąć 30 dni od pierwszego zakupu, nie wiem jak innym.

76561198077714139.png

Opublikowano

ja kupilem psc za 20 zl czyli to dodaje prawie 5 euro kupilem 2 gry za to i musze czekac tez 30 dni chyba nie mialem zadnej informacji tylko sie dowiedzialem, ale mam jedynie takie cos jak w ekwipunek wejde 

Opublikowano

No wlasnie u mnie pojawia sie pierwsza czesc, ze po 30 dniach, natomiast druga czesci, ze jesli wszystko pojdzie dobrze to od dnia ... bedziesz mogl tradowac, juz sie nie pokazuje.

Edit: jakie gry kupiles?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...