Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić bronz/silver na 7lvlu?

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dziś ściągnąłem Smite. Wbiłem parę lvli i zauważyłem ,że osoby mają Bronz I II itp. Jak wbić jakąmś ligę na niskim poziomie? Rankedy są do mystery lvl. Proszę o pomoc.

Tzn. Mają taką 1 przy nicku. Oznacza to Bronze I. Jestem w Bronze V jak klikam na te tarcze:D Podkreślam, że mam 7lvl

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale ligowe mecze są od 30 lvl.

A masterki czyli mastery lvl wbijasz na normal z innymi graczami.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wlasnie myster lvl jest na rankedach. Ludzie maja taka I przy nicku i to chyba znaczy bronze I. Pytałem się skąd ma powiedział tylko "just play' ...

Opublikowano

A to jest takie jakby doświadczenie postacią, wbijasz je od I do X zwyczajnie na normalu, wejdź w normal i wybierz Arene, Conquest, Joust, co tylko chcesz :)

Na Practice ani Co-op nie nabija się z tego co wiem tego.

Tylko na normal.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Po prostu musisz grać zwykłe mecze i samo się będzie nabijać, to się nazywa work coś tam, pod favorami pod koniec meczu zdobytymi się wyświetla zazwyczaj po 5-10 takich punktów dostajesz.

A na masterke I potrzebujesz tylko 50 punktów więc łatwo.

VNp6c2U.png

Opublikowano

W menu głównym w 3 zakładce od lewej (profile) klikasz workshipers details i masz napisane ile masz punktów na danym bogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...