Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Original Mu | Season 6 | Balanced Class | Exp 1500| Reset/Grand Reset |

Nexusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw zmienili na MAX teraz na 1000.  nie wierze ze sie uda utrzymac ten serwer ..  czekam na jakis Bardziej Ogarniety  jak byscie cos mieli piszcie Priw , chetnie dolacze

Opublikowano

czytam up kolego a ty wejdz na stronke i zobacz ile osob online pozdro

Koleś Wiesz co to znaczy właśnie wejść na stronke i zobaczyć informacje czy angielski boli ? 

Co to znaczy ?"

GRAND OPENING 10.JUNE 18:00 +2GMT 2014/06/06"

0 online bo poprawiają serwer.

Co do maxa to może się na stronie tak wyświetliło bo żadnej mowy o tym nie było.

Na początku był serwer x1500exp teraz x1000 więc jeszcze lepiej bo można się pobawić dłużej, jestem pewien że serwer nie padnie za szybko do poki nie bedzie mniej niz 15 osob, to zalezy od graczy czy zechca grac na takich ustawieniach czy nie.

Opublikowano

Co jest grane !! Najpierw błąd przy wypakowaniu . A tera caly czas dc ;/ 5 minut grania i dc ;/ Wie ktoś jak to naprawić??

Opublikowano

Mam pewien problem, jak mam włączone to mu ( tyczy się tylko tego serwa ), to nie mogę włączać w tle żadnej przeglądarki, ani innych bajerów, nawet "mój komputer" przeszkadza, od razu wyskakuje błąd, że program został wyłączony, aby chronić mój komputer, czy coś w ten deseń. Wie ktoś może jak temu zaradzić ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...