Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtmanCraft

LuxarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40632738689660457556.png

Rekrutacja otwarta!!!

Do skopiowania:

Ip: sbatmancraft.gomc.pl

Ip gildii: atmancraft.gomc.pl

TS3: ts-good.pl

Kontakt:

GG: 33880917

image.png

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Wysłuchaliśmy próśb graczy i od teraz na serwerze creepery nie wybuchają a itemy po śmierci nie znikają  :)

Zapraszamy!!!

Opublikowano

Oba serwery tutaj podane sa abolutnie bezsensowne...

Gildie :

Nie wiem co jest nie tak z administracja ale chyba powinna ograniczyc rozdawanie itemkow :)

W kilka min po starcie serwera jeden gracz latal z calym zenchantowanym diax eq wiadomo co robil z nowymi graczami probujacymi wyjsc...

Skyblock: 

Nie rozumiem dlaczego w sklepie ceny kosci nitek prochu sa tak strasznie wysokie przeciez to jest najlatwiejszy zarobek nie  trzeba sie absolutnie meczyc przy tym a hajs sam leci...

Nie ma w skupie jajek, zboza, kaktusa, barwnikow... nie rozumiem dlaczego nie ma tam dodanych rzeczy ktorych nie mozna uzyskac na skyblocku

Spawn zostal zbudowany jakos dziwnie wszedzie leza glowy ... co jest dosc creepy

Nie ma zadnych innowacji...

NIE POLECAM

Pozdrawiam Aridion

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Gildie :

Nie wiem co jest nie tak z administracja ale chyba powinna ograniczyc rozdawanie itemkow :)

W kilka min po starcie serwera jeden gracz latal z calym zenchantowanym diax eq wiadomo co robil z nowymi graczami probujacymi wyjsc...

Skyblock: 

Nie rozumiem dlaczego w sklepie ceny kosci nitek prochu sa tak strasznie wysokie przeciez to jest najlatwiejszy zarobek nie  trzeba sie absolutnie meczyc przy tym a hajs sam leci...

Nie ma w skupie jajek, zboza, kaktusa, barwnikow... nie rozumiem dlaczego nie ma tam dodanych rzeczy ktorych nie mozna uzyskac na skyblocku

Spawn zostal zbudowany jakos dziwnie wszedzie leza glowy ... co jest dosc creepy

NIE POLECAM

Pozdrawiam Aridion

Gildie: Serwer jest już ponad miesiąc, i ludzie mają itemy. Pisałem na serwerze Gildi, o SkyBlock i pytałeś mnie kiedy otwarcie było i zrozumiałem kiedy było własnie skyblocka więc mogłeś źle zrozumieć.

SkyBlock: Jest to nasz pierwszy serwer SkyBlock nigdy takiego serwera nie robiliśmy i dopiero się uczymy.

00059295946789764273.png

Opublikowano

Gildie :

Skyblock: 

NIE POLECAM

Pozdrawiam Aridion

Gildie nie stoją ponad miesiąc tylko ponad rok :) Nie wiem która to jest edycja ponieważ nie gram na nim od początku (nie jest on mój). Kiedy sprawdzaliśmy pliki okazało się że w essentials było ponad 10000 graczy :D Nie wiem o co ci chodzi z rozdawaniem itemów osób w administracji jest 3 i na pewno nikt nie rozdaje itemków.

Serwer SkyBlock tak jak napisał MrJoJo robimy pierwszy raz i uczymy się na własnych błędach. Zwracamy uwagę na prośby i problemy graczy, staramy się aby na naszym serwerze grało się jak najlepiej. Postaramy się dodać to o czym mówiłeś.

Opublikowano

Serwer będzie chwilowo zamknięty ponieważ jednemu z właścicieli stało się coś z głową ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...