Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info na start + porady

hoopek_10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dzisiaj ściągnąłem smite, moglibyście mi powiedzieć coś o grze ?

Na dzień dzisiejszy wiem tylko ze to moba w 3d oraz znam aktualna rotacje :D

Czy w tej grze są jakieś dodatkowe zawartości do kupna za zł, np skiny postaci jak w lolu ?

Jakiego bohatera polecicie mi pierwszego kupić a kim grać z aktualnej rotacji ?

Jak wygląda rozgrywka czy są jakieś mecze rankingowe ? 

49yxrs.png

Opublikowano

Możesz se kupić skiny,postacie itp nawet możesz se kupić god packa czyli dostajesz odrazu wszystkich bogów i będziesz otrzymywał bogów jak wyjdą na początek mógłbym ci polecić Hadesa(to jest Mago-tank),Bachusa(Tank który zadaje dużo obrażeń),Freya(Mag który niszczy w sekunde przeciwników),Loki(On potrafi szybko zabijać tylko to nie jest łatwa postać do grania ponieważ musisz umieć z ulta trafić i jest dość papierowy) a z aktualnej rotacji to możesz spróbować zagrać xbala,Herkules

Są różne tryby gry Domination(to jest jak dominion w lolu),Conquest 5v5(to jest jak summoner rift z lola),Assault(to jest Aram z lola),Arena,Siege(nowy tryb),3vs3

tak są rozgrywki rankingowe

Opublikowano

@up dzięki

Już grałem parę rundek na arenie fajna ale jest tam spory bałagan (ciągle się coś dzieje) :D

Aktualnie fajnie mi się grało Thorem i Hadesem.Spróbuje szczęscia na Conquescie.

49yxrs.png

Opublikowano

W grze można zakupić gemsy za realne pieniądze.

Trybów jest kilka jak pisał wyżej, ja polecam Arene. Łatwo można wbijać expa, masterki i favory (jeżeli potrzeba) ;)

Z postaci polecam Neith (sam gram nią cały czas), może się leczyć, ma stuna i ucieczkę.

A no i ligowe mecze są bodajże od 30 lvl.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Fajnym motywem (Cos czego brakuje w lolu) jest fakt, że nowy bóg jest niedostępny na rankedach przez około 2 tygodnie żeby community mogło się z nim zaznajomić ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Dawno nie grałem w  smite ale z tego co pamiętam dostawało się artemis. Fajnie można nią ugrać dobry stun z ulta i postać sporo bije.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...