Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z huzuni [nuker na cobbla] i z enchantem

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z huzuni dokładnie z nukerem - czyli automatyczne kopanie danego surowca, ja sobie zaznaczyłem generator cobbla żeby go rozbijał no i chciałbym postawić na te conajmniej 30 minut kopania, wiem, że kilof trzeba naprawiać ale to nie ma problemu chodzi mi o to że często mnie kicka z powodu block breaking out of sync . Jak w ogóle uniknąć tego?

A 2 pytanie odnośnie enchantu. Mam kilof effenciety 4, unbraeking 3 i looting 3 specjalnie tam wsadziłem looting aby złota bylo dużo ale jest jeden problem .. nie mogę go naprawić ale czemu?

podobny kilof tylko, że z looting 2 ( chodzi mi o szczęście, dało radę naprawić )

jest to serwer mc ^_^

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam masz kilof LOOTING 3 ? Chyba fortune 3

To więc tak spróbuj zmniejszyć trochę szybkość kopania na huzuni wiadomo na Prawy SHIFT tam masz te opcje zmniejszenia

Nie da się naprawić dlatego że kilof najlepiej trochę zużyć i naprawiać potem level przekracza 40 i nie da się po prostu

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

generator cobbla i huzuni na nuker? Grasz na skyblocku? Jak tak to lepiej ustawic automine, albo zmniejszyc szybkosc w tym.

W zaleznosci od enchantow naprawa bedzie kosztowac wiecej. Z kazdym enchantem wzrasta o kilka lvli , gdy osiagnie poziom 40 lvla nie bedzie opcji naprawy.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Na prawym shifcie w zakładce values masz nuker speed i chyba speedmine speed dajesz na jak najmniejsze i wtedy powinno się dać kopać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...