Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki serwer wypali ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra biorę się za serwer teraz tylko czekamy na zakup serwera i startujemy z projektem "Open Beta" xD

Można będzie grać otwarcie ale nie wszystkie klasy będą wprowadzone ale większość tak :)

Serwer nie będzie posiadał limitu ram więc lagów nie będzie

S0L1D3R ty masz już klasę jaka chcesz ulepszoną bo jakoś się przyczyniłeś do ulepszenia klasy łucznik :) Uwaga: serwer będzie miar restarty w godzinach 1:30 więc jak ktoś lubi po nocy chodzić po mapach i itemki sobie zgarniać to w tych godzinach nie radze restart będzie także w środę o 16:00 (przez to że środek tygodnia) i w niedziele o 7:00  :O 

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

A beta stoi na lvlup w którym się wykupuje limit slitów i przydzielony ram jest ? 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

A beta stoi na lvlup w którym się wykupuje limit slitów i przydzielony ram jest ? 

@1361622928-U485574.pngDeLajt już ci tłumacze prawdopodobnie w niedziele zmieniamy hosting powód: mniejsze lagi bardziej wydajny :) Zamknięta beta stała na lvlup a teraz zmieniamy hosting bo jak zacznie już 20 graczy jakoś grać to się liczy żeby lagów nie było :)

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Kolejna podróbka serwerów pvp ,które już są.. Spróbuj czegoś bardziej orginalnego.

@1361622928-U485574.pnglvlfun ja tam nie widziałem takiego serwera tylko dziwnym trafem jak napisałem ten pomysł odrazu 3 osoby po mnie z takim wyjechały i to jeszcze ze słabszym bo było tylko 5 klas :P więc "konkurencja" może tylko sprzedawać adminów :P

Dodałem różne przedmioty które dają efekty nam lub na przeciwnika ( crafting do nich jest i można kupować w itemshop :D )

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Ostatnio grałem na kilku serwerach tego typu :) Nie pamiętam IP ,ale jest tego sporo. Tylko może nie znasz. Musisz zrobić to naprawdę dobrze ,żeby się przebiło.

Opublikowano

Ostatnio grałem na kilku serwerach tego typu :) Nie pamiętam IP ,ale jest tego sporo. Tylko może nie znasz. Musisz zrobić to naprawdę dobrze ,żeby się przebiło.

@1361622928-U485574.pnglvlfun no właśnie nie pamiętasz ip to zobacz sobie w mc jakie masz i mi podaj ale takie spoko ogar a nie że wszyscy diax eq lub żelazne a biedn łucznik ma skórzaną zbroje :P

Ja nie widziałem takich serwerów (oprócz tych kopi co parę minut pomnie się pojawiło)

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglvlfun no właśnie nie pamiętasz ip to zobacz sobie w mc jakie masz i mi podaj ale takie spoko ogar a nie że wszyscy diax eq lub żelazne a biedn łucznik ma skórzaną zbroje :P

Ja nie widziałem takich serwerów (oprócz tych kopi co parę minut pomnie się pojawiło)

Nie mam zapisanego :) Jeżeli chcesz to spróbuj uda się to będzie okej ,jeżeli nie to trochę stracisz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref Gotowe klasy Free: Tarczownik->Obronca->Czolg Lucznik->Strzelec->Kusznik Elf->MrocznyElf->MagicznyElf Lotrzyk->(Praca)Zabojca->(praca)Skrytobojca Premium: Heavy Event: LegVes

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

To wypali tylko z estetyczną ale dającą fajne możliwości mapą, dużą ilością slotów, brakiem lagu i huczną zapowiedzią z ładną infografiką. Jeżeli nie znasz nikogo kto może ci tą infografike zrobic to pw do mnie i będziesz ją miał kiedy tylko będe miał czas.

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Największym argumentem przemawiającym za wybraniem tego pakietu jest nielimitowany RAM!

Proszę lagów nie będzie :)

Co do grafiki to bardzo chętnie :D

Do wszystkich czy dodać więcej klas Free czy teraz raczej brać się za klasy premium ?

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Największym argumentem przemawiającym za wybraniem tego pakietu jest nielimitowany RAM!

Proszę lagów nie będzie :)

Co do grafiki to bardzo chętnie :D

Do wszystkich czy dodać więcej klas Free czy teraz raczej brać się za klasy premium ?

Ja bym zrobił angielskie nazwy klas moim zdaniem fajniej by brzmiały ;P 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

@S0L1D3R miał racje nie ma co robić angielskich i polskich nazw (np.zabójca i assasin)

@1361622928-U485574.pngDeLajt oo kto to wrócił :D

Angielskie nazwy to jak już to do premium klas :P

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

A no wróciłem bo widze że masz jakiś pomysł nie to co inni :D Jeśli chcesz to moge Ci coś tam pomóc albo możemy się wymienić jakimiś pomysłami itp ;) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Hem....
masz ciekawą idee, ale ciężko ci będzie z konfiguracją. Proponuje użyć plugin Skript.
Wystarczy że ustawisz gamerule drop na false, albo stworzysz skrypt który ustawi że gracze nie dropią, ewentualnie dropi z nich kasa, xp bądź głowy...
Potem przy pomocy plugin np. permission EX możesz dodać specjalne rangi, i do każdej oddzielny kit. <-- Ale nie musisz tego robić!
Cały serwer można zrobić na skryptach (oprócz AuthMe  itp.;D) 
Np. skrypt który daje graczowi 10 emeraldów (albo przy pomocy KillMoney kasa za zabicie)
potem gdy gracz uzbiera daną ilość emeraldów kupuje nową range, która daje permissie do kupienia kolejnego czegoś .. -.- już sam nie wiem ..

04:20

Opublikowano

Hem....

masz ciekawą idee, ale ciężko ci będzie z konfiguracją. Proponuje użyć plugin Skript.

Wystarczy że ustawisz gamerule drop na false, albo stworzysz skrypt który ustawi że gracze nie dropią, ewentualnie dropi z nich kasa, xp bądź głowy...

Potem przy pomocy plugin np. permission EX możesz dodać specjalne rangi, i do każdej oddzielny kit. <-- Ale nie musisz tego robić!

Cały serwer można zrobić na skryptach (oprócz AuthMe  itp.;D) 

Np. skrypt który daje graczowi 10 emeraldów (albo przy pomocy KillMoney kasa za zabicie)

potem gdy gracz uzbiera daną ilość emeraldów kupuje nową range, która daje permissie do kupienia kolejnego czegoś .. -.- już sam nie wiem ..

Matko -.-  MATKOOOOOOO zabierzcie mnie do psychiatryka :unsure:  Jakie znów kit'y ? Jakie znów wszystko w skryptach ? Lubie skrypt ale bez przesadzania :P PS: Fajne zdjęcie

Jak się zabijesz dostajesz nowe eq (dane dla klasy) więc kit zbędny a te twoje gamerule są zbędne ponieważ usuwa itemy przy śmierci :P Tak drop kasy będzie z graczy można potem kupować części na różne przedmioty :P

PS:Jeśli ktoś zna plugin lub coś innego co zastąpi essentials pisze tu lub na pw ^_^

A no wróciłem bo widze że masz jakiś pomysł nie to co inni :D Jeśli chcesz to moge Ci coś tam pomóc albo możemy się wymienić jakimiś pomysłami itp ;)

Oooo pomoc się przyda przy mapie i spawn (mapy to może jakoś zbuduje ale spawn kur ja tego nigdy nie budowałem areny już tak :D )

@1361622928-U485574.pngDeLajt zapraszam do głosowania i napisania jakiś propozycji dotyczących klas :P

Ankieta dotycząca co dodać :)

http://strawpoll.me/1815112

809 wyświetleń

Nie ma sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...