Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kerunis.pl - Powrót do starych czasów!

Truskul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No taki typowy oldschool ;)

Czcionka,hwangi,stary wyglad m1 nadają ten klimat ;)

To nie dla mnie ale powodzenia z serwerem :P

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie piszą ,że potrzeba nowości ... są nowości to znów piszą ,że priv nie jest podobny wgl do metina .

Takich klasyków jest sporo ? podaj nazwy może bo właśnie takich starych klasyków jest strasznie mało .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, chętnie bym zagrał ale te hwangi są ohydne, ale życzę powodzenia

Opublikowano

Do panów wyżej. Prosze żebyście się uspokojili bo inaczej zamkne temat. To jest zapowiedź, a nie temat do kłótni.

wypierdalaj dawac warny w dobrych programach wowowowowowow taki fajny bo piesel mozesz mi nasrac na klate nawet szczam na to cieplym moczem

Opublikowano

Po prostu wjechałem mu na ambicję, słusznie co prawda i teraz sieje mi żale, jak nie w temacie to na gg.

Więcej wrogów niż przyjaciół, to oznacza że odniosłem sukces.

Ide z takim samym czyms przez zycie :)

'Więcej wrogów niż przyjaciół znaczy,że odniosłem sukces,chociaż w życiu towarzyszy mi nadal nie jeden kumpel'

PS /// Nigdy nie tłumacz się graczom,ani hejterom :)

Nigdy i bez wyjątków.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Nic poza logiem mi się nie podoba. 

Niepotrzebnie rozciągaliście te belki. 

Jedynie coś z 'starych czasów' widać, to sztabki i hwangi. Wrzucenie samych hwang, to nie oldschool.. 

Logo kradzione z Pand*ra2 takiego niemieckiego serwera, a co do serwera to lipny strasznie nic ciekawego nie ma więc nie polecam, a żeby nie było że nie mam dowodów pan2-logo.png

Opublikowano

Przyznam szczerze, że od dawna mam kurewską ochotę zagrać na takim serwerze. CsYt2, Longju2, NewLongju, FyLongju itd. - wymieniliście "elitę" serwerów metina, te serwery miały zajebiście niesamowity klimat. Okej - piszecie, że ten serwer będzie wzorowany na tych serwerach, jednak oby tylko na pisaniu się nie skończyło... Liczę, że serwer wypali, że będzie z kim fajnie pograć i nie będzie nudy, a wszystkie bachory nie będę zaśmiecać tego serwera i pójdą na "tygodniowy projekt z 1000 itemsów rodem z tesco!" (nie ubliżając tesco!) Powodzenia Panowie i obyście mi i niemałej ilości graczy zapewnili dobrą zabawę! 

PJONA!

Opublikowano

Logo kradzione z Pand*ra2 takiego niemieckiego serwera, a co do serwera to lipny strasznie nic ciekawego nie ma więc nie polecam, a żeby nie było że nie mam dowodów pan2-logo.png

Opinia trochę nieuzasadniona, pisałem przecież że psd było udostępnione to dlaczego mielibyśmy nie skorzystać? Na Twoje szczęście po starcie zmieniamy całą szatę graficzną.

Przyznam szczerze, że od dawna mam kurewską ochotę zagrać na takim serwerze. CsYt2, Longju2, NewLongju, FyLongju itd. - wymieniliście "elitę" serwerów metina, te serwery miały zajebiście niesamowity klimat. Okej - piszecie, że ten serwer będzie wzorowany na tych serwerach, jednak oby tylko na pisaniu się nie skończyło... Liczę, że serwer wypali, że będzie z kim fajnie pograć i nie będzie nudy, a wszystkie bachory nie będę zaśmiecać tego serwera i pójdą na "tygodniowy projekt z 1000 itemsów rodem z tesco!" (nie ubliżając tesco!) Powodzenia Panowie i obyście mi i niemałej ilości graczy zapewnili dobrą zabawę! 

PJONA!

Dziękujemy, zawsze możesz potestować, wystarczy napisać na PW!

na pewno zagram. Kiedy będzie client do pobrania? 

Kilka dni przed startem, nie będzie to problemem bo zajmuje 581 MB i będzie na kilku hostingach, w tym torrenty.

FANPAGE!

https://www.facebook.com/kerunis

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Jedyną rzeczą, którą zostawiliśmy jest poziom obok postaci. Dlaczego? Sprawa jest prosta - mimo wszystko to jest usprawnienie w grze, więc postanowiliśmy go zostawić.

Chciałeś napisać że nie umiesz usunąc tego z binki Popraw to

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Jedyną rzeczą, którą zostawiliśmy jest poziom obok postaci. Dlaczego? Sprawa jest prosta - mimo wszystko to jest usprawnienie w grze, więc postanowiliśmy go zostawić.

Chciałeś napisać że nie umiesz usunąc tego z binki Popraw to

Osoba z takimi kompetencjami jak Ty nie powinna się wypowiadać w tym temacie. Co z tego, że usuniesz z binki skoro takową można podmienić?

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Właśnie na taki serwer czekałem. LaCosaNostra czekajcie na mnie!

będziecie wprowadzać jakieś nowości po starcie?

Dodajemy nowy set broni, prawdopodobnie zwiększymy próg maksymalnego poziomu do 127 i dodamy Atlantydę.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Mogę się pochwalić faktem, że testerzy wyłapali małą ilość - niegroźnych co prawda - bugów które zostały załatane, do tego momentu nie widać żadnych. Aktualnie testujemy rozgrywkę (raty, drop, etc). Start coraz bliżej, mam nadzieję że przyniesie naprawdę spore efekty. Ponadto rozpoczynamy kampanię reklamową - metin2list, dużo sławnych youtuberów, fanpage na facebooku - 31-ego będzie się działo!

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Truskul - sprawdź PW. 

pJona

Jeżeli pytasz o testy to już Ci podałem clienta i podałem numer kontaktowy w razie pytań.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

jakie są mapy?? w sensie czy jest pełno tych map z painta czy najlepsza to tylko grota?

Jak już pisalem, na ten moment najlepszą mapą jest V2/Czerwony Las, grota wchodzi po update.

A TS3 już jest?

TS3 będzie postawiony na dniach.

Nowe dobre wieści. Udało nam się zoptymalizować wagę clienta (spakowanego) aż do 495MB! 

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...