Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kerunis.pl - Powrót do starych czasów!

Truskul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są jakieś dungeony typu dc?? 

Skąd bronie 75lv??

Czy są te gówniane nowe mapy z mobami z painta czy tylko grota i koniec???

Z dungeonów zostaje DT i ewentualnie możemy dodać komnatę smoka bądź wieżę wygnańców. Bronie 75 tylko szkatułka rippera. Brak nowych map.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Kiedy przewidywany jest start bety? I czy ten bon na pół-ludzi działa na ludzi czy na potwory w grocie?

Jak pisałem, groty nie ma, tak samo jak na YT2Game czy Diwang. Bonus na pół-ludzi działa na ludzi, beta 30 maja.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Czerwony Las jakoś do 90-100, potem V2. Spokojnie, exp tam jest na tyle zbalansowany, że odwzorowuje efekt nowych map. Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i mentalności, na pewno dacie radę. :-)

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Kolejny serwer "Co to nie my.." Wiele niepotrzebnych ss'ów.

Serwer nie zapowiada się ani trochę ciekawie. Na dzisiejsze możliwości i taki rozwój stare chińskie serwery z "podstawami" nie mają racji bytu.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Kolejny serwer "Co to nie my.." Wiele niepotrzebnych ss'ów.

Serwer nie zapowiada się ani trochę ciekawie. Na dzisiejsze możliwości i taki rozwój stare chińskie serwery z "podstawami" nie mają racji bytu.

Tomuś, czyżby Cię bolało, że wyrzucili Cię z zespołu? Żeby Twoja opinia była chociaż trochę bardziej konstruktywna a nie kończyła się na "wiele niepotrzebnych ssów/kolejny serwer". Idź wypłakać się jeszcze Hydrze, że nie miałeś czasu i wszystko nadrobisz.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Nie każdy lubi serwery z plkami serwerowymi z 2014 roku, serwerów gdzie jest pełno nowości, dodatków. Są ludzie, którzy tęsknią za czasami (według mnie najlepszymi czasami metina), gdzie polskich prywatnych serwerów nie było w ogóle lub dopiero pierwsze powstawały, a grało się tylko na chińskich, dlatego nie piszcie, że nikt nie zagra, bo za mało atrakcji. Tu chodzi o klimat, a pewnie niektórzy z was takiego nigdy nie doświadczyli

Opublikowano

Nie każdy lubi serwery z plkami serwerowymi z 2014 roku, serwerów gdzie jest pełno nowości, dodatków. Są ludzie, którzy tęsknią za czasami (według mnie najlepszymi czasami metina), gdzie polskich prywatnych serwerów nie było w ogóle lub dopiero pierwsze powstawały, a grało się tylko na chińskich, dlatego nie piszcie, że nikt nie zagra, bo za mało atrakcji. Tu chodzi o klimat, a pewnie niektórzy z was takiego nigdy nie doświadczyli

Klimatu nie odzyskamy, ale zalezy mi na tego typu projekcie, żeby chociaż podtrzymać pamięć, oderwać się od rutyny i w końcu dać coś "nowego" - bo nigdzie innego takiego nie spotkacie.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Tomuś, czyżby Cię bolało, że wyrzucili Cię z zespołu? Żeby Twoja opinia była chociaż trochę bardziej konstruktywna a nie kończyła się na "wiele niepotrzebnych ssów/kolejny serwer". Idź wypłakać się jeszcze Hydrze, że nie miałeś czasu i wszystko nadrobisz.

No najwidoczniej zostałeś źle poinformowany ;)

Konstruktywna.. 

Na dzisiejsze możliwości. Jest tyle przepięknych elementów, questów, broni, zbroji, map i innych. A wy wracacie do starych "chińskich".. To jest tylko moja opinia, że takie serwery w dzisiejszych czasach nie mają racji bytu. Chyba że robisz harda ponad hardem. ;)

Jak zdążyłem zauważyć też wielki problem z czasem macie ;) Najpierw skorzystaliście z autorskich plików serwerowych do których nie mieliście praw.. teraz na "szybkiego" stawiacie to.. 

No nie wiem czy dopracowaliście to chociaż. "Wszystko wyjdzie w praniu" ;)

Pozdrawiam.

r3ePj8E.png

Opublikowano

No najwidoczniej zostałeś źle poinformowany ;)

Konstruktywna.. 

Na dzisiejsze możliwości. Jest tyle przepięknych elementów, questów, broni, zbroji, map i innych. A wy wracacie do starych "chińskich".. To jest tylko moja opinia, że takie serwery w dzisiejszych czasach nie mają racji bytu. Chyba że robisz harda ponad hardem. ;)

Jak zdążyłem zauważyć też wielki problem z czasem macie ;) Najpierw skorzystaliście z autorskich plików serwerowych do których nie mieliście praw.. teraz na "szybkiego" stawiacie to.. 

No nie wiem czy dopracowaliście to chociaż. "Wszystko wyjdzie w praniu" ;)

Pozdrawiam.

Wątpię żeby Hydra i nasz były sponsor był złym źródłem informacji. Wracamy do korzeni, bo po prostu lepiej nam z tym jest i mamy w tym swoje intencje. Od kiedy pliki serwerowe mają prawa? Oddałem po prostu pliki tamtemu zespołowi na rzecz tego, najwidoczniej sam jesteś niezbyt doinformowany w tej kwestii. O dopracowanie się nie bój, bynajmniej przenosiłem bazę danych razem z folderem mysql. Dla mnie EOT, jeżeli chcesz jeszcze mi podbijać temat, to moje gg chyba masz. Dziękuję, pozdrawiam również.

@top

Aktualnie odbywają się zamknięte beta-testy dla zainteresowanych PW.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Wątpię żeby Hydra i nasz były sponsor był złym źródłem informacji. Wracamy do korzeni, bo po prostu lepiej nam z tym jest i mamy w tym swoje intencje. Od kiedy pliki serwerowe mają prawa? Oddałem po prostu pliki tamtemu zespołowi na rzecz tego, najwidoczniej sam jesteś niezbyt doinformowany w tej kwestii. O dopracowanie się nie bój, bynajmniej przenosiłem bazę danych razem z folderem mysql. Dla mnie EOT, jeżeli chcesz jeszcze mi podbijać temat, to moje gg chyba masz. Dziękuję, pozdrawiam również.

@top

Aktualnie odbywają się zamknięte beta-testy dla zainteresowanych PW.

Nie pierdol takich głupot, bo mnie to kurwa śmieszy...

Nie pozdrawiam.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie pierdol takich głupot, bo mnie to kurwa śmieszy...

Nie pozdrawiam.

To bądź tak miły i nie spamuj nam w temacie, pozdrawiam gorąco, że aż mi duszno.

Trwają nabory na beta testerów!

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

To bądź tak miły i nie spamuj nam w temacie, pozdrawiam gorąco, że aż mi duszno.

Trwają nabory na beta testerów!

Ale się uśmiałem...

Literówkę zrobiłeś. Powinno być Trwają nabory na "pada serwer" testerów. ;)

Wychodzę z tematu, bo już mnie brzuch od śmiechu boli.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ale się uśmiałem...

Literówkę zrobiłeś. Powinno być Trwają nabory na "pada serwer" testerów. ;)

Wychodzę z tematu, bo już mnie brzuch od śmiechu boli.

Czemu serwer pada jak nie wystartował..

Usrałeś się jak nie wiem czego.

Serwer wydaje sie dobry nie mozna nic obiecac,bo adminow nie znam.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Czemu serwer pada jak nie wystartował..

Usrałeś się jak nie wiem czego.

Serwer wydaje sie dobry nie mozna nic obiecac,bo adminow nie znam.

Po prostu wjechałem mu na ambicję, słusznie co prawda i teraz sieje mi żale, jak nie w temacie to na gg.

Więcej wrogów niż przyjaciół, to oznacza że odniosłem sukces.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Po prostu wjechałem mu na ambicję, słusznie co prawda i teraz sieje mi żale, jak nie w temacie to na gg.

Więcej wrogów niż przyjaciół, to oznacza że odniosłem sukces.

No no .. znowu zaczyna się takie pierdolenie..

Zakończ temat

r3ePj8E.png

Opublikowano

Mi osobiście znudziły się takie "klasyki" ponieważ jest ich miliony, a brak nowości na serwerach oznacza nudę.

Niestety nie zagram, lecz życzę powodzenia.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Do panów wyżej. Prosze żebyście się uspokojili bo inaczej zamkne temat. To jest zapowiedź, a nie temat do kłótni.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Do panów wyżej. Prosze żebyście się uspokojili bo inaczej zamkne temat. To jest zapowiedź, a nie temat do kłótni.

No ładnie 10pkt dojebałeś..

Po prostu gratuluję

Zobacz kurwa kto zaczął na kogo najeżdżać..

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...