Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bukkit ItemShop ProfitSMS

TheMati0707

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!
Chciałbym wam przedstawić itemshop, który dopiero tworze(TAK - planuję go tu umieścić oraz TAK - będzie on darmowy)... Opiera on się o framework BootStrap (Yeti)... Nie opiera on się o "pliki" wszystko działa na bazie danych...
Aktualnie itemshop wygląda tak

Sklep:
569291400968695739576.jpeg
Zakup:
343141400968695739576.jpeg

Do zrobienia:

1. Panel Administratora
2. Wybór połączenia (rcon/httpconsole)
3. Banowanie nicków oraz IP
4. Możliwość tworzenia pluginów

P.S. Mam do was pytanie... Stworzyć autorski panel administratora czy wykorzystać bootstrapowy szablon? (Osobiście jestem za tym szablonem, ponieważ daje on dużo możliwości)

463441400968925739576.jpeg

Ekhm...

Zanim napiszesz, że sklepów do tej gry jest już masa itd. zastanów się, czy te sklepy są dobrej jakości? Chcę stworzyć coś co będzie proste i funkcjonalne, a nie kolejny sklep dla "lajków"...

Przy okazji chcę pokazać Adkowi że można zrobić coś samemu bez pobierania strony od innego serwisu

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Widać itemshop bardzo ładny , mam tylko jedno zastrzeżenie - brakuje motywów z minecrafta..

Według mnie ja bym dodał autorski panel administratora .

Opublikowano

Widać itemshop bardzo ładny , mam tylko jedno zastrzeżenie - brakuje motywów z minecrafta..

Według mnie ja bym dodał autorski panel administratora .

Dzięki za opinię, co do motywów z minecrafta, nie mam pomysłu... Panel administratora... Również aktualnie pomysłów brak, może mnie najdzie wieczorem :|

Jeśli pomogłem daj +!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...