Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knight 8 lvl co dalej ?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie mojego ulubionego knighta i aktualnie na Island of Destiny posiadam skille 35/35 w swordzie, i tu mam pytanie czy zrespić się w Carlin i iść na rotwormy skillować czy pójść expić ? tylko problem w tym, że mam smaka na serpent sworda ale on troche kosztuje u npc 0.8cc a to w uj dużo.Po ile on moze chodzić u graczy ?

Opublikowano

O to idealnie :D !, a do którego skillować na rotwormach ? i czy znacie jakieś konkretne miejsca z rotwormami do skillowania

Opublikowano

W sumie możesz powoli zbierać się na Dwarfy skillować, nie ma sensu teraz expić, bo później i tak będziesz musiał dorobić te skille.

Opublikowano

Aktualnie mam 40/40 sword/shielding na Island of Destiny przed mainem, czyli później do 50/50 na dwarfach ciągnąć ? najlepiej kopalnie tam na prawo od carlin ?

Opublikowano

to już zależy od Ciebie jak chcesz grać, ale o wiele łatwiej Ci się będzie grało jak najpierw poskillujesz, tak to będziesz się tylko męczył, dobij z 70 skilla i idź exp, jak Ci się nie chce skillować to kup pacca i stawiaj na off'a

Opublikowano

PACC'a narazie nie mam zamiaru kupować, jakoś pociągne bez niego czyli tak na poważnie to mam iść gdzie skillować tak na 43-45/43-45 i 10 lvlu ? gdzie najlepiej się zrespić tzm. w jakim mieście ?

I będzie koniec tematu ;d

Opublikowano

No dobra dobra ale czy tam są rowtormy/dwarfy blisko, ludzie czytajcie co ja pisze x_x

Z Carlin i Ab'Dendriel masz blisko do Kazzo i blisko do kopalni Dwarfów, gdzie możesz skillować.

50-60 skille i ogarnięty shield i będziesz mógł ruszać na Slimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...