Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe grzyby

Zaperr44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego zadajesz to pytanie, wpisz tam dane swojego konta i zobacz . Najczęściej takie generatory wirtualnych walut premium to programy, które po wpisaniu twoich danych przez ciebie automatycznie wysyłają je na e-mail osoby która jest właścicielem tego programu, żeby dodało ci dzięki temu grzyby to gość musiałby ci sms-a wysłać, albo włamać się do serwera S&F co oczywiście byłoby dużym przestępstwem :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Zrobiłbym tak ale nie znam za bardzo Niemieckiego :P Poza tym wątpie żeby to był fake skoro znalazłem to na oficjalnym fanpage sfgame.

6jnc40.gif

Opublikowano

Skoro znalazłeś to na oficjalnym fanpage/u SF to wyślij mi do tego link, bo fajnie by było jakby udostępniali nam generatory dzięki którym byśmy mieli po 99999 grzybków :) A za co by zrobili grę, skoro z tych grzybków mają pieniądze ?

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

To jest że jak coś kupisz w jakimś sklepie dostajesz grzybki za darmo, niech się wypowie kto inny, powiem ci tylko że to nie GENERATOR :)

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Nie napisałem że to jest generator który daję ileś tam grzybów tylko w jaki sposób to działa

6jnc40.gif

Opublikowano

To chodzi o to, że przy zakupie w tych wybranych sklepach otrzymujesz punkty i później możesz je wymienić na kupon do SF. Wiadome jest to, że kupon można użyć tylko raz na danym koncie. Czyli jeśli mamy 2 kupony to ten drugi możemy komuś oddać bo nie otrzymamy 2 raz grzybków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...