Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit do Singeda - skrypt i wyjaśnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ta niewidzialna trucizna kosztuje manę? Czy po prostu działa tak jak exploit na Ashe i nie zjada many?

Nie przetestowałem jeszcze, bo nie posiadam VIPa, ale niewidzialne Q nie zabierające many byłoby już chyba zbyt ope.

Opublikowano

Nawet jeżeli napisze, że coś się 'zbugowało', to na pewno nie mogło się tak stać kilka razy pod rząd, bo tak właśnie grają cebule.

Jeżeli ktoś to przyczai i wyśle raport, to może liczyć się z permem.

Opublikowano

Nawet jeżeli napisze, że coś się 'zbugowało', to na pewno nie mogło się tak stać kilka razy pod rząd, bo tak właśnie grają cebule.

Jeżeli ktoś to przyczai i wyśle raport, to może liczyć się z permem.

Jak z każdym exploitem, używają na własną odpowiedzialność. ;)

Opublikowano

Apropo expolitow to czy za wlasnoreczne wykonanie (bez skyrptu) tzn  expilit na free pasywke cassio albo na pasywke ryze przeciez latwo jest wykonac samemu bez zadnych skryptow to za to tez mam bana dostac?

Opublikowano

Apropo expolitow to czy za wlasnoreczne wykonanie (bez skyrptu) tzn  expilit na free pasywke cassio albo na pasywke ryze przeciez latwo jest wykonac samemu bez zadnych skryptow to za to tez mam bana dostac?

Na 99% tak.

Opublikowano

Możesz cudem wyjaśnić jak stackować pasywke Cassio z AA bez Cw/Standalone?

Opublikowano

Możesz cudem wyjaśnić jak stackować pasywke Cassio z AA bez Cw/Standalone?

Serio nie umiesz ???...

To tak samo jak reczny expolit pasywki ryza

Zabijasz z AA cassio i w tym czasie co twoj AA juz dolatuje uzywasz E i prosze bardzo reczny expolit zrobiony

Opublikowano

Dobra, wypróbwałem ten exploit, i powiem. To nie na wooden kompy + trzeba mieć dobry refleks (czyt. ja tego nie mam) :P

Widzisz :) chyba 99% expolitow da sie zrobic recznie

Kwestia pingu,kompa no i wyczucia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...