Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit do Singeda - skrypt i wyjaśnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mordeczki. Dzisiaj wrzucę wam exploit do Singeda, który jest sprzedawany przez jakiegoś nowego psa na forum BoL - Extrinsic (nie znam typa, za chuj go nie kojarzę).

Tak po prawdzie, to nie jest exploit. Tak samo jak Q bez many u Ashe.

if myHero.charName ~= "Singed" then return end

function OnLoad()
	Settings = scriptConfig("Extrinsic exploit is public", "mpc")
	Settings:addParam("pay4freestuff", "Invisible Poison Exploit", SCRIPT_PARAM_ONKEYDOWN, false, 32)
end

function OnTick()
	if Settings.pay4freestuff and myHero:CanUseSpell(_Q) == READY then
		CastSpell(_Q)
		CastSpell(_Q)
	end
end

Jak niektórzy wiedzą, przed pojawieniem się "chmury" z Q Singeda jest jakiś delay (opóźnienie), załóżmy, że 0,25s. Tick w BoL'u trwa bardzo, ale to bardzo krótko - przyjmijmy 0,001s. Skrypt powyżej włącza animację Q (przed którą jest opóźnienie wspomniane wcześniej), a następnie je wyłącza. I tak w kółko.

Propsy dla @G00D i @Casso. za udostępnianie mi zawartości tematów z działu VIP Scripts, kiedy nie mam vipa.

Opublikowano

To teraz bierz się za robienie jakiegoś kox skryptu do Singeda z tym exploitem :D Ogólnie to o ile dobrze pamiętam ten skrypt jest już gdzieś zakopany w dziale vip.

Opublikowano

To teraz bierz się za robienie jakiegoś kox skryptu do Singeda z tym exploitem :D

Nie chce mi się zapierdalać do sklepu po PSC na vipa, a free off :D Jak chcesz to możesz wypisać jakie funkcje mógłby mieć, to pomyślę.

Opublikowano

Ogólnie to dało by się zrobić w skrypcie żeby przed przerzuceniem postać ustawiała się tak aby rzucić enemy jak najbliżej ludzi ze swojego teamu? Takie coś było by w uj przydatne a nie bezmyślne rzucanie enemy gdzieś w krzaka :O

Opublikowano

Exploit wrzucam tak jak normalny skrypt do 'Custom Scripts' czy gdzieś indziej?
Osobiście czekam na jakiś skrypt z użyciem tego :)

Opublikowano

Exploit wrzucam tak jak normalny skrypt do 'Custom Scripts' czy gdzieś indziej?

Osobiście czekam na jakiś skrypt z użyciem tego :)

Tak wrzuć do custom i odpal. O ile się nie mylę na spacji jest ustawiony skrypt.

@Marcoly ludzie już tu czekają na skrypt z użyciem tego exploitu - biegnij po PSC :D

Opublikowano

dobra, a kto ci przy tym wszystkim pomaga?

nie podoba mi się to co robisz, czekam na przeprosiny i wyjaśnienie :(

EXPLOIT NA SINGEDA JEST WYKURWISTY, NAPERDALA NICZYM CHOP BABE

Opublikowano

Prosiłbym o wyjaśnienie mi bardziej o co chodzi.

Z tego co próbuję sobie wyjaśnić to po prostu singed używa Q ale chmurka sie nie pokazuje tak? I w czym to ma pomagać ogólnie?

Opublikowano

Z tego co próbuję sobie wyjaśnić to po prostu singed używa Q ale chmurka sie nie pokazuje tak? I w czym to ma pomagać ogólnie?

Zadajesz dmg niewidocznie, np. uciekając.

Opublikowano

Jesli dziala tak jak mowisz to pewnie pomaga w tym ze ludzie mysla ze nie masz wlaczonego Q i cie gonia i traca HP :D

Opublikowano

Ten 'bug' jest znany już od dawna, ale, że jest teraz skrypt, to może ktoś zacznie nim grać.

jak dla mnie, to i tak nie ma sensu robić skryptu do singeda, to nie jest postać, która ma potencjał do bola :/

Opublikowano

Ten 'bug' jest znany już od dawna, ale, że jest teraz skrypt, to może ktoś zacznie nim grać.

jak dla mnie, to i tak nie ma sensu robić skryptu do singeda, to nie jest postać, która ma potencjał do bola :/

Nie widzę więcej możliwości jak "exploit" na Q, rzucanie slowa w X enemy/anti-gapcloser..

Opublikowano

czekam krulu na skrypt do ziggsa, bo mam skurke a nie potrafie nim grac a same chujufki z tych skryptów EHEUEHEUHUEHUEHUEHEHUEHUEHUEHUEHUEH

i dostać za to warna, w dupach sie popierdolilo

Opublikowano

Przecież W amumu chyba od razu zżera manę / potrzebuje kilku chwil, żeby zadało dmg, więc coś takiego jest raczej niemożliwe... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...