Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie RP BUG?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak serio?

A tak serio to mają jakieś problemy chwilowo. Pozostaje czekać. I skończyć panikować/spamować. Czekamy, aż naprawią.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

ja pierdziele, czy wy naprawde jestescie tacy glupi? wpisujecie jeden kod, nie dodaje wam RP, to po co jeszcze 2 kody dodatkowo wpisac? idiotyzm sie szerzy, nie ma co.

w historii transakcji powinienes miec id transakcji, na podstawie tego Ci oddadza RP, a jak nie, to Cie poinstruuja co zrobic, by te RP dostac, wystarczy napisac na spokojnie.

i uwaga, uwaga, rada zycia: MPC TO NIE SUPPORT, GAMONIU. 

Opublikowano

Mam to samo, doładowałem RP za 40zł niestety RP na koncie nie ma ;P

Opublikowano

Ja akurat doładowywałem rpki w feralnej minucie, niby screen  z teemo wyskoczył a rp do teraz nie ma. Czekam co mi support odpisze.. wyśmieje ich jak będą chcieli id transakcji.  

Opublikowano

Ja akurat doładowywałem rpki w feralnej minucie, niby screen  z teemo wyskoczył a rp do teraz nie ma. Czekam co mi support odpisze.. wyśmieje ich jak będą chcieli id transakcji. A j

Odzyska sie rp bez id transakcji?

Opublikowano

Jak kupywałeś przez PSC to na stronce możesz sprawdzić ID transakcji chyba. Wchodzisz na stronkę psc sprawdzasz stan konta i tam masz pokaż więcej czy coś takiego.

Opublikowano

Jak kupywałeś przez PSC to na stronce możesz sprawdzić ID transakcji chyba. Wchodzisz na stronkę psc sprawdzasz stan konta i tam masz pokaż więcej czy coś takiego.

Ja przez mopay jedynie moge numer tele podać.

Opublikowano

Zaraz sprawdzę to.

Opublikowano

Dosałem taką wiadomość z supportu , nie do końca rozumiem tą drugą cześć .

• Greetings Summoner,

We have recently encountered a store error in which some of the transactions made by our players were not properly completed. We have identified these users and will be crediting their accounts as soon as possible.

• Once the points have been properly credited to your account, please note that your RP total may not update instantly. If the points do not seem to update, please go into the Client Store and click on an Item. You do NOT need to complete the purchase for the Riot Point total to properly update.

• I am sorry for any inconvenience we have caused you. Please do not hesitate to contact me with any questions or concerns you may have.

Energia 
    Riot Player Support

Opublikowano

Mimo tego, że dodali ci te rp to mozliwe, ze nie beda sie pokazywac prawidlowo, masz wejsc do sklepu, nacisnac na odblokuj, a potem nacisnac krzyzyk aby nie konczyc transakcji i powinno dzialac.

Pomocnik
Opublikowano

Wykorzystam to, bo mam kod uzyty juz, powiem im, ze nie dostalem rp za ten kod, zobaczymy. :D

Opublikowano

Ja też miałem że doładowałem rpki i mi wyskoczył ten teemo ale mimo to mi nie dodało ale i tak mogłem kupić skina to poprostu wizualnie nie widać na początku ale jak już zakupisz skina to bedzie już normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...