Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie RP BUG?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie dzieje? z tym lolem doładowałem przed chwila 3x rp pod rząd usługą mopay i nawet mi nie doładowało rp a pisało że pomyślne doładowanie za 12,48zł co sie dzieje!?

Opublikowano

Nawet jeśli by nie oddali, to jeśli masz potwierdzenie wpłaty na koncie, to spokojnie możesz napisać do Riotterów, jeśli coś pójdzie jeszcze nie tak. ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Właśnie spróbowałem kupić annie i jest napisane: Unable to change... i właśnie wypierdolilo mi sklep chyba go właśnie wyłączyli i jest napisane teraz: The store is currently unavailable, we will be back shortly ( mam lola po angielsku). Zobaczcie czy wam sklep działa.

Opublikowano

Właśnie spróbowałem kupić annie i jest napisane: Unable to change... i właśnie wypierdolilo mi sklep chyba go właśnie wyłączyli i jest napisane teraz: The store is currently unavailable, we will be back shortly ( mam lola po angielsku). Zobaczcie czy wam sklep działa.

Nikomu nie działa sklep, widocznie naprawiają bugi sklepu, musisz poczekać na swoje RP. Nie spamuj tak. :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Napiszcie do supportu i dajcie im jakiś dowód wpłaty lub nr psc jaki tam wpisaliście to na 100% oddadza rp

@UP Rioterzy napewno Ci powiedzą Co robić i jak im to udowodnić , spokojnie napisz do  nich 

Opublikowano

Jaki mam dac dowód jak kodów nie pamiętam jakie wpisywałem a robiłem to przez telefon domowy :/?

Opublikowano

Oddadzą , spokojnie, coś się dzieje z serverami rito, Sklep zamknięty , coś się im zjebało :D

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...