Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trochę się spóźniają, ale ja tam jeszcze poczekam, nie wiem jak wy.

W tej "przerwie technicznej" naprawiliście skowyt u szamana? Bije 2x mniej niż talizman. 

Talizman bije za dużo, jego trzeba naprawić.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer będzie włączony w przeciągu 15 min. : )

Taka informacja jest.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Talizman bije za dużo, jego trzeba naprawić.

ram szamanem i skile ma dobre, jakos nie ma wywyzszonego go od innyc klas, widocznie chujowe eq  macie, bo ja ze skowytu wale po 20k :v

Opublikowano

i wy sie dziwicie ze takie serv padaja po 1dniu 2 max tyd ZAPRASZAM na Arius2 jesli chcesz cos osiagnac ostrzegam boty nie dzialaja;) chcesz zobaczec na co cie stac zajrzyj

To ten serwer gdzie ledwo 100 osob gra i nie ma nawet z kim pvp wziac ....?
Opublikowano

zapewne coś poprawiają, może w praniu wyszedł jakiś bug, napisał bym "trochę optymizmu" ale tu i tak nie ma to sensu, bo ludzie wolą hejtować aniżeli czekać ;x

ja osobiście pobrałem i czekam na start pełen optymizmu ;)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Komedia sie tu dzieje jak narazie :P Miejmy nadzieje że nie stanie sie to co na SHIVAMT2 , pierwsze dni po 1k graczy a teraz 250 w godzinie szczytu

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Komedia sie tu dzieje jak narazie :P Miejmy nadzieje że nie stanie sie to co na SHIVAMT2 , pierwsze dni po 1k graczy a teraz 250 w godzinie szczytu

Tutaj nie ma 6-7 bonu i mam nadzieję, że administracja bierzę pod uwage zdanie graczy.

No i nie licząc expa jak na hardzie :D.

Jak serwer wstanie i będzie stabilny to się okaże czy liczba osób będzie spadać czy wzrastać, mam nadzieję, że to drugie.

Opublikowano

Tutaj nie ma 6-7 bonu i mam nadzieję, że administracja bierzę pod uwage zdanie graczy.

No i nie licząc expa jak na hardzie :D.

Jak serwer wstanie i będzie stabilny to się okaże czy liczba osób będzie spadać czy wzrastać, mam nadzieję, że to drugie.

Exp jak na hardzie? Chłopie server ma dobe, a w topce są 190 lvl... Widać że server na max tydzień, wszystko u handlarzy etc. Maxa wbiją w 3 dni...

Opublikowano

Heh bekowe jest to ze administracja nie udziela żadnych informacji, serwer moim zdaniem tylko dla pieniędzy..

#restart był z 89 mam teraz86 i ciągle wywala.

#no wystartuja znowu off

Opublikowano

Włączyli serwer i go zjebali bo im sie poprawek zachciało ... gratulacje

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Exp jak na hardzie? Chłopie server ma dobe, a w topce są 190 lvl... Widać że server na max tydzień, wszystko u handlarzy etc. Maxa wbiją w 3 dni...

Nie miałem na myśli tego serwera tylko tego, o którym wspomniał Kaspa.

A ten lvl wbity jest na bugu i podobno ma zostać cofnięty.

Opublikowano

Moim zdaniem ten top1 CruZer bugowal expa czy jaki inny chuj bo ma przegrane 14h i 190 lvl to jest niemozliwe ... :>

00381637475378013724.png
Opublikowano

Moim zdaniem ten top1 CruZer bugowal expa czy jaki inny chuj bo ma przegrane 14h i 190 lvl to jest niemozliwe ... :>

Większość topki zbugowała expa ale GM nic z tym nie zrobi , kolega Makaveli nawet ma exp na minusie a bana nie ma :D śmiech na sali gdzie wczoraj typek dostał perma x2 konta na OX a za bugowanie expa w topce nie ma :P

81096437081965088413.png

Opublikowano

Przez jakiego buga niby?

Nie wiem przez jakiego, ale wystarczy wejść na profil i od razu widać:

kRchSQq.png

Zresztą w 14h wbicie 190lvla to też jest coś nie tak, wystarczy to na logikę brać.

Opublikowano

Nie wiem przez jakiego, ale wystarczy wejść na profil i od razu widać:

kRchSQq.png

Zresztą w 14h wbicie 190lvla to też jest coś nie tak, wystarczy to na logikę brać.

ja w 15h jakos wbilem 156, na mapie od 155 leci tragicznie wiec na pewno nie wbili tego na czysto

Opublikowano

82644471053692103661.png
Coś sie dzieje , ale wiecie co jest najlepsze?
Najlepsze jest to że podobno naprawiali ' bug ' na expa a ktoś podobno wbił 7 lvli w tą chwile xD

81096437081965088413.png

Opublikowano

Kiedy on? Bo na stronie niby napisane "Zapraszamy do gry" a serwer off.

poty naprawiaja bo funkcja nan z nich znikla :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...