Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mialem wbic na serwer ale z tego co widze jest jeden wielki syf z LVL i nie tylko, podziekuje ^_^.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Mialem wbic na serwer ale z tego co widze jest jeden wielki syf z LVL i nie tylko, podziekuje ^_^.

Nie musisz i bez ciebie gra ponad 1k ludzi :)

Serwer od rana ma dzialac czyli kolejna nocke mozna zaliczyc do przespanych :D

Opublikowano

Info z ts :

Anzelm:

jutro dopiero

problem z expem    

jest i moga wbic 250 w kilka minut    

ciezko to dopasowac    

postram sie ide spac rano sie zrywam

----------------------------------------------------------

Nigdy nie grałem na serwerze od tej osoby ale słyszałem ze po zebraniu ' dobrej kasiorki ' lubi sie zmywać z serwerem i robić nowy lecz myśle ze to nie prawda ale o tym przekonamy sie jutro ;)

Jeżeli jutro nie zostanie to naprawione to myśle ze jednak będzie tak jak ludzie mówia ponieważ zauważcie to że na serwerze było dzisiaj 1200 GRACZY co jest naprawde wielką sumą na serwer ktory istnieje od wczoraj i nie trudno zauważyć że dużo ludzi wydało kasy w is'a co możemy zauważyć po wielkiej ilości petów w m1 , kostiumach oraz VIPACH które są na stronie co znaczy że serwer zgarnał naprawde dobra kąsiore więc miejmy nadzieje ze nie stanie sie najgorsze

a co do serwera to wszystkim którzy jeszcze nie grali POLECAM bo serwer jest mega tylko że nie wiadomo co sie z nim stanie ;/

Gdyby smokowi zalezalo na kasie, to by cos chcial z serwera a nie chce on z niego ZADNYCH zyskow bo robi to dla przyjemnosci, wszystko prawie zgarnia sponsor :) Smok rano wstanie i bedzie zapierdalał bo nie odpierdala mu od kasy jak wiekszosci pseudo administratorow

Kazdy kto w topce ma exp na - to bugowal expa

Opublikowano

Serio jest az taki placz o lvl? Nie macie nic poza metinem? To juz przestaje sie robic smieszne - ktoś zbugował expa jest top1 i caly serwer placz czemu on ma taki lvl. Rozumiem, napisac raz, ze cos moze byc nie tak albo po prostu pogadac z adminem, a nie spamowac jak taki typowy gimb, ze jaki to serwer jest ****owy, a prawde mowiąc, nikt z was lepszego nie postawi. 

Serwer dopiero w poludnie bedzie działał, wiec chociaz jedna noc przespicie, ale znajac zycie o 8 rano polowa serwa wstanie i bedzie spam " kiedy serwer ".

Tak na marginesie, to znajdzcie sobie kogos kto bedzie bardziej ts'a ogarnial, bo Nulciaa czy jaki ona tam ma nick, slabo sobie radzi ;d

Gdyby smokowi zalezalo na kasie, to by cos chcial z serwera a nie chce on z niego ZADNYCH zyskow bo robi to dla przyjemnosci, wszystko prawie zgarnia sponsor :) Smok rano wstanie i bedzie zapierdalał bo nie odpierdala mu od kasy jak wiekszosci pseudo administratorow

Kazdy kto w topce ma exp na - to bugowal expa

Ty juz tak bardzo wszystkim nie musisz pokazywac, ze go znasz. Jeszcze na av*rii mozna bylo sie posmiac na ts, a na tym serwerze probujesz tak kozaczyć, że to jest na prawde żenujące i tylko slepy by tego nie zauwazył.

Opublikowano

klient w 100% zajebany z virtuala, koncepcja serwera również, pomysły z blokadą WH również itd itd itd......

Cóż za pustymi pomysłami stoją puste głowy, myślę że nie wszystko co dostępne jest w kliencie virtuala będzie u was hulało od tak sobie z palca , nie takie głowy nad tym myślały :)

sygnatura3k.png

Opublikowano

Co do graczy, którzy bugowali EXP. Poziomy zostaną im cofnięte. Serwer jest aktualnie wyłączony, ponieważ zmieniamy silnik (jądro serwera) na o wiele stabilniejsze, oraz wprowadzamy poprawki, które umilą Wam grę i wyeliminują bugujący się exp. Jednym słowem rano serwer wróci do normy.

Pozdrawiamy #hejterów.

Opublikowano

Co do graczy, którzy bugowali EXP. Poziomy zostaną im cofnięte. Serwer jest aktualnie wyłączony, ponieważ zmieniamy silnik (jądro serwera) na o wiele stabilniejsze, oraz wprowadzamy poprawki, które umilą Wam grę i wyeliminują bugujący się exp. Jednym słowem rano serwer wróci do normy.

Pozdrawiamy #hejterów.

Co zmieniacie? xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pozdrawiamy #hejterów.

Dominik prosze cie nie dotykaj sie tego serwera bo ty nic nie potrafisz i jestem przekonany ze cos spierdolisz... Niech smok sam to dokonczy a ty sie wpieprzules by tylko pliki zajebac i grozic na prawo i lewo jak mi i matiemu plikami astivi

Opublikowano

Rano będzie ON...

7:40 Niedziela - serwer off

Własnie tak padają dobre serwery... 1000 ludu i po cofkach/ wyłączeniach serwera odpada po 50 osób... Szkoda... Naprawdę

Ogólnie i tak polecam i zagrałbym na reaktywacji jak będzie :)

Opublikowano

Rano będzie ON...

7:40 Niedziela - serwer off

Własnie tak padają dobre serwery... 1000 ludu i po cofkach/ wyłączeniach serwera odpada po 50 osób... Szkoda... Naprawdę

Ogólnie i tak polecam i zagrałbym na reaktywacji jak będzie :)

Nie bedzie zadnej reaktywacji bo smok juz konczy prace i niedlugo bedzie serwer znowu dzialal ;)

Opublikowano

Pozdrawiamy #hejterów.

Co zmieniacie? xD

Kurwa, kto Ci GM tam dał, od zawsze się śmiałem, jak Mistrzowie Gry pisali: NaprawiamY, jak oni gowno potrafią, ale chcą być fajni, jak ten którego cytowalem xD.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

o której odpalacie serwer?

Z forum wynika z tego, że Anzelm włączy do godziny 10:00.

Sprawa wygląda tak: Wczoraj gdy chcieliśmy zacząć przerwe techniczną po wyłączeniu serwera zaczął padać internet mi i osobie,która mi pomaga więc postanowiliśmy,że to nie ma sensu walka z atakami DDoS na nasz internet i poszliśmy spać.Aktualnie pracujemy nad wznowieniem serwera.

PS. od startu co 5 minut dostajemy informacje o atakach więc chyba jesteśmy sporą konkurencją.

Myślę,że ok. do 10 powinniśmy się uporać o ile znów nie zacznie nam padać internet. Ewentualne bugi wypisujcie tu to się od razu poprawi.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jak może komuś internet padać chyba ze mają podłączone razem z całą wioską serwer będzie of 12 godzin i pewnie zero wynagrodzenia

giphy.gif

Opublikowano

A już chcieliśmy z kolegami tu zawitać :(

Nie ma gdzie pograć, no co za czasy :D

Polecam ci jednak poczekac az wlacza bo gra sie zajeb*scie xD
Opublikowano

10:00 a tu cisza nic nikt nie pisze co się dzieje

Polecam wejsc na forum serwera bo tam admin ciagle info daje jakeis i pisze.

Opublikowano

No trochę się spóźniają, ale ja tam jeszcze poczekam, nie wiem jak wy.

W tej "przerwie technicznej" naprawiliście skowyt u szamana? Bije 2x mniej niż talizman. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...