Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Henir Revamp

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W Ameryce już doszedł Henir Revamp, co oznacza, że wkrótce zawita także na PL.

Jak myślicie - ludzie zaczną wracać z tego powodu do gry?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zbędna zmiana... Obecne sety i Henir z przed Revampu są dla mnie lepsze... No i jeszcze brak możliwości wymiany..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Gram w Elsworda od startu polskiego servera, więc byłem już świadkiem wielu revampów. Mogę powiedzieć tylko tyle, że ludzie zawsze narzekali i narzekać będą. Po revampie sekretów i henira niewiele co się zmieniło, więc wątpię, aby ludzie zaczęli przybywać tylko dlatego, że muszą zrobić sobie nowe eq, bo ich stare najlepiej wsadzić tam, gdzie nikt nie zagląda. Ludzie przychodzą i odchodzą - taka prawda. Revampy i wszelkie inne nowości przynoszą tylko chwilowe zadowolenie servera. Dopóki MG nie zaczną urządzać ciekawych eventów (nie mówię tu o czymś na podstawie rozdawania darmowych full setów, przykładowo upadlaka/imperiala, które są przedmiotami o ogromnej wartości) czy po prostu wchodzić na trening i grać z ludźmi. Osobiście natrafiłem na... jednego GMa dwa razy - Alura. I to jest kwintesencja sukcesu. Zainteresowanie ze strony GMów, ciekawe eventy a nie same patche, które ostatnio są wprowadzane zbyt szybko.

Opublikowano

Niestety GM w grach GameForge nie rozmawia ze społecznością w grze.

Fakt faktem, eventów praktycznie nie ma, a te w grze są zazwyczaj słabe.

Zmiana wydawcy powinna pomóc, ale tak się nie stanie, niestety.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zmiana w 3D jest niemożliwa, no chyba, że po paru latach i to przy innym tytule.

Masz przykład Maple Story ponoć świetna gra 2D, a druga część ma być 3D :)

Co do Elsword coś mnie do niego ciągnie, ale nadal nie mogę się skusić by zagrać.

9bylOWE.png

Opublikowano

Alur? Kwintesencja sukcesu? Serio? Prima aprilis było 1 kwietnia nie 24 maja ;/ Każdy, który jest GM w Elswordach nie zna się na nich. Raz kiedy szedłem na skrybe  (w 2012 roku, hehe) to było pytanie "Jaki jest maksymalny level w Elsword" no to ja napisałem 60, a Alur  napisał tak "Maksymalny level to 59 i 99%" i dzięki temu pytaniu nie zdałem testu :) 

Dla mnie każdy GM w Elswordach jest tępy i nie zna połowy gry. Nie dość, że masz jeszcze bany za nic :) To do tego przyjmują GM od 16lat, a nie od 18 jak piszą...

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Masz przykład Maple Story ponoć świetna gra 2D, a druga część ma być 3D :)

Co do Elsword coś mnie do niego ciągnie, ale nadal nie mogę się skusić by zagrać.

Możesz spróbować, niektórym się podoba :>

Alur? Kwintesencja sukcesu? Serio? Prima aprilis było 1 kwietnia nie 24 maja ;/ Każdy, który jest GM w Elswordach nie zna się na nich. Raz kiedy szedłem na skrybe  (w 2012 roku, hehe) to było pytanie "Jaki jest maksymalny level w Elsword" no to ja napisałem 60, a Alur  napisał tak "Maksymalny level to 59 i 99%" i dzięki temu pytaniu nie zdałem testu :)

Dla mnie każdy GM w Elswordach jest tępy i nie zna połowy gry. Nie dość, że masz jeszcze bany za nic :) To do tego przyjmują GM od 16lat, a nie od 18 jak piszą...

Myślisz, że dlaczego GM'owie i Moderatorzy na boardzie nie pomagają, a tylko piszą wiadomości "systemowe"? Bo się nie znają na grze.

Tylko w GameForge moderator spamuje postami moderatorskimi i nie wnosi pomocy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Breejg, fakt faktem, pytania testowe na skrybę są niekiedy idiotyczne - sam swego czasu byłem skrybą i jednym z pytań było... kto jest administratorem gry? Nie wiem, chyba daga. Albo "Ilu jest moderatorów na forum?" Cholera, trudne. Chyba 69!

System rekrutacyjny w polskim Elswordzie był, jest i będzie do ciemnych zakątków ciała każdego człowieka. Źle było zawsze. Znałem osobę z teamu, która była GMem w 2012 roku - nie będę się zagłębiać w jego obowiązki, ale były na prawdę znikome. Egzamin tak samo był prosty. Moim zdaniem rekrutacja na GMów powinna być przeprowadzana nieco inaczej niż na jakąś tam ekipę forum - bardziej szczegółowo, a przede wszystkim powinni być obserwowani przez tych na górze. W końcu to oni odpowiadają za grę. Jeżeli się nie nadają, to wywalić na zbity pysk i po sprawie. Nie ma co się cackać, bo przez nich tylko server upada.

Opublikowano

Sądząc po Waszych postach administracja ma wyjebane, a ja tego nie lubię więc na razie sobie tę grę odpuszcze i  idę dalej szukać jakiegoś MMORPG.

9bylOWE.png

Opublikowano

Sądząc po Waszych postach administracja ma wyjebane, a ja tego nie lubię więc na razie sobie tę grę odpuszcze i  idę dalej szukać jakiegoś MMORPG.

Mimo wszystko grać można bez niej.

Jeśli szukasz MMORPG to wiedz, że wszystkie gry GameForge są takie same i w każdej spotkasz tą sytuację.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Co do Henir revampa to nie podoba mi się rebalans setów.. Zbędny według mnie.

Ale na przykład cieszę się, że dojdą dungeony Sander. Będzie można pobiegać w końcu swoją casarzową znów na Henia :D

57941428314396613531.png

Morlinka aka Lyshantus

esent.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...