Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość marihuany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem, kolega mi tylko zdj podesłał, w łape to jutro dostane

Na oko nie da rady ocenić? 

PS. Za znakiem zapytania nie stawia się kropki.

1 zasada pisania w internecie pisz tak żeby można było zrozumieć.

W humanistę się nie bawię choć mam same 5tki z polskiego

To jakiś chemik czy czyścioch?

Wg. mnie tu nie ma 2g 

1g dobrego palenia=30zl

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kufa, gdzie Wy mieszkacie? ;o

6 dych za marnego gieta? ;o

Teraz to się cieszę że mieszkam w dolnośląskim, tutaj nikt nie robi w bambuko ;P

Przepłaciłeś :)

skpUo.png

Opublikowano

Jak widze takich ludzi jak autor tematu, to mnie krew zalewa. Takie sprawy pisać na takim forum.

Wyjebali cie i bardzo dobrze :)

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Topek ładny na oko 1 lub 1,3gieta. Jak dla mnie przepłaciłeś chociaż może ma jakąś wyjebistą jakość :D

Opublikowano

Przepłacone..

To będzie warte z 40 zł

No ale na początku każdy był robiony w bambuko.

Więc nie przejmuj się, z czasem Cie mniej będą robić, albo przestaną :D

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

xDeStRuCtxEndymion_.Człowiek nie napisał, gdzie kupił, gdzie się znajduje, więc nie ma podstaw do ścigania.... Prokuratorzy od siedmiu boleści. Nawet za to, że zapalił nie można pociągnąć go do odpowiedzialności.

Za posiadanie jak najbardziej :)

Opublikowano

xDeStRuCtxEndymion_.Człowiek nie napisał, gdzie kupił, gdzie się znajduje, więc nie ma podstaw do ścigania.... Prokuratorzy od siedmiu boleści. Nawet za to, że zapalił nie można pociągnąć go do odpowiedzialności.

Myślę, że @Lord Makin udostępni dane użytkownika przy ewentualnej interwencji policji. 

Opublikowano

Myślę, że @Lord Makin udostępni dane użytkownika przy ewentualnej interwencji policji. 

Na jakiej podstawie? Na zdjęciu NIE MA żadnej wskazówki nawet, że to jest jego. Za zdjęcia nie mogą ukarać i oczywiście mogą stanowić dowód w sprawie, jeżeli widnieją oznaki przestępstwa. Np. on na tle plantacji. Ale tutaj NIE MA czegoś takiego. Całą resztę mógł też wymyślić, nie sprawdzisz tego. Ba, nawet jeżeliby chcieli go ukarać, to nie mają za co, bo spożywanie nie jest karalne, jak już mówiłem. Jak nie wiesz, to się nie udzielaj.

@dół

Prokurator generalny dziura w dupie, inb4. Ogólnie jakim trzeba być idiotą, żeby pytać się o takie rzeczy? Niech mu psy wjadą na chatę, przeszukają i niech się tłumaczy dzieciak przed matką.

Zapomniałeś się przelogować, Endymion_ tudzież dzieciaku. Nadal nie rozumiesz i robisz z siebie idiotę...

Opublikowano

Prokurator generalny dziura w dupie, inb4. Ogólnie jakim trzeba być idiotą, żeby pytać się o takie rzeczy? Niech mu psy wjadą na chatę, przeszukają i niech się tłumaczy dzieciak przed matką.

Opublikowano

Na jakiej podstawie? Na zdjęciu NIE MA żadnej wskazówki nawet, że to jest jego. Za zdjęcia nie mogą ukarać i oczywiście mogą stanowić dowód w sprawie, jeżeli widnieją oznaki przestępstwa. Np. on na tle plantacji. Ale tutaj NIE MA czegoś takiego. Całą resztę mógł też wymyślić, nie sprawdzisz tego. Ba, nawet jeżeliby chcieli go ukarać, to nie mają za co, bo spożywanie nie jest karalne, jak już mówiłem. Jak nie wiesz, to się nie udzielaj.

@dół

Zapomniałeś się przelogować, Endymion_ [/size] tudzież dzieciaku. Nadal nie rozumiesz i robisz z siebie idiotę...

Tagi EXIF to protip.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tagi EXIF to protip.

Zgadza się. Ale to tylko uprawdopodobnia do posiadania narkotyku. Tak samo jest z badaniem narkotestem podczas bycia pod wpływem. Dopóki policja nie udowodni, że zakupiono, to będziesz niewinny. - Powiesz, że się przyznał, ale może zmienić wersję. I wtedy znowu wszystko sprowadza się do udowodnienia zakupu.

@edycja

Zdjęcie nie posiada tagów.

Opublikowano

Ogółem, przepłacisz 2 dychy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zgadza się. Ale to tylko uprawdopodobnia do posiadania narkotyku. Tak samo jest z badaniem narkotestem podczas bycia pod wpływem. Dopóki policja nie udowodni, że zakupiono, to będziesz niewinny. - Powiesz, że się przyznał, ale może zmienić wersję. I wtedy znowu wszystko sprowadza się do udowodnienia zakupu.

@edycja

Zdjęcie nie posiada tagów.

Dla Policji liczy się, że masz. Za samo posiadanie, nieważne, czy kupiłes, czy zajebałeś jakiemuś patusowi, grożą sanki. Jeśli powiesz, że kupiłeś, to od razuczaczynają wypytywać od kogo, gdzie, kiedy i za ile.

Jeśliz amierzasz twardo stać przy swoim, że tylko za kupione grozi kara, to proszę, fragment ustawy o narkomanii.

Art. 62. 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Źródło:
http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20120000124&min=1

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

btw. to zdjęcie nie działa lol

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...