Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe buty na lato ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie buty na lato? sandaly a nie.. w takie upaly juz to widze nosic w 30 stopni jakies jordany jeszcze czarne

Heh nikogo nie stac i hejtuja a nawet nie wiedza jakie te buty maja wentylacje ;)

Opublikowano

przesadzasz, jordany jordanamy, ale raczej nikt by nie założył takich butów w lato, bez przesady..

na lato najlepiej fluxy już z ciężkim sercem ale napiszę to, że możesz ostatecznie roshe kupic

Opublikowano

przesadzasz, jordany jordanamy, ale raczej nikt by nie założył takich butów w lato, bez przesady..

na lato najlepiej fluxy już z ciężkim sercem ale napiszę to, że możesz ostatecznie roshe kupic

Zalozyl by zalozyl ... ja nosze ale mówie ci wentylacja 10/10 nie poczujesz ich na nogach i nie bedzie ci goraco ...

Opublikowano

Heh nikogo nie stac i hejtuja a nawet nie wiedza jakie te buty maja wentylacje ;)

Stać, tylko nie każdy ma taki gust, lub styl ;)

Autorowi tematu polecam wycieczkę do najbliższego CCC / Deichmanna, bo jest tam duży wybór butów w tej cenie.

Warto przymierzyć buty przed zakupem no i mieć na nie gwarancję bez potrzeby odsyłania ich do Kongo

Sprawdź też oferty outletów.

f.png

Opublikowano

Stać, tylko nie każdy ma taki gust, lub styl ;)

Autorowi tematu polecam wycieczkę do najbliższego CCC / Deichmanna, bo jest tam duży wybór butów w tej cenie.

Warto przymierzyć buty przed zakupem no i mieć na nie gwarancję bez potrzeby odsyłania ich do Kongo

Sprawdź też oferty outletów.

Pięknie dziękuje za odpowiedź jutro albo w poniedziałek tak zrobię można zamknąć :3

Opublikowano

sam chodze w butach za 400 zl ale gdy przychodzi taki upal jak sa teraz to sandaly only. co mam chodzic w butach za 400 byle by szpanowac? a tak naprawde ma mi sie noga gotowac , prosze cie wole kupic sandaly za 100 zl i przynajmniej sa przewiewne :)):)

Opublikowano

http://www.butyjana.pl/obuwie_meskie/buty_halowe_halowki/nike_5_elastico_ii_580454-031.html

http://allegro.pl/wyprzedaz-nike-mercurial-victory-iv-cr-ic-44-5-i4188590967.html

Polecam :) Są dość przewiewne i wytrzymałe :) Teraz aktualnie chodze w merkach,ale tiempok i elastico miałem i też są zajebiste :)

Nie no bez jaj w tych butach wychodzisz na miasto? Zawsze rozbrajają mnie kolesie w Jeansach, t-shirt'cie i sportowych, oczojebnych butach np. jak te wyżej.

http://worldbox.pl/?md=products&id_c=239_242_263_359&id_p=42970&name=buty-nike-rosherun-slip-on-644432-007&

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zalozyl by zalozyl ... ja nosze ale mówie ci wentylacja 10/10 nie poczujesz ich na nogach i nie bedzie ci goraco ...

kolega ma 5, wygodne bardzo ale gorąco w nich, sam mam 1, wygodne ale goraco ;-;

doloz 70zl i kup vansy, na 2 miesiace powinny starczyc (choc kolezanka miala 3 pary i kazda po miesiacu sie rozwalila, orginalne)

Opublikowano

kolega ma 5, wygodne bardzo ale gorąco w nich, sam mam 1, wygodne ale goraco ;-;

doloz 70zl i kup vansy, na 2 miesiace powinny starczyc (choc kolezanka miala 3 pary i kazda po miesiacu sie rozwalila, orginalne)

Na pole w nich chodziła? Jak sie dba o buty to po miesiącu wyglądają jak nowe. Mam vansy ponad rok i żyją. 

W paru miejscach odkleiła ta biała guma.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Na pole w nich chodziła? Jak sie dba o buty to po miesiącu wyglądają jak nowe. Mam vansy ponad rok i żyją. 

W paru miejscach odkleiła ta biała guma.

jedna pare niezle zajechala, ale ostatnia na prawde dbala, i tak juz sie rozlatuja ;-;

sam znam luzi ktorzy maja vansy rok+, widac ze uzywane ale tragedi nie ma (no po za szara podeszwą)

Opublikowano

Vansy są dla bab

Dziękuje dobranoc

nie zeby cos ale są tez normalne modele vansów które nie są zbytnio pedalskie, i mozna je zalozyc spokojnie do  krótkich spodenek i będą oki, jak np. moje

old skool black, ale oczywiscie i tak mnie zjebiecie od pedałów bo nosze vansy elo

pees. wygodne so

eat

Opublikowano

Tez zadaje sie z dziewczynami, ale bez przesady, dosyć często zdarza mi się tez wyjśc z mordami, a co do kolegi, to sam nigdy bym nie załozył vansów w innym kolorze

niż czarny, bo wyglądałbym conajmniej jak zjeb, pozatym vansy nosze dosyć zadko więc nie podchodze chyba pod homo prawda XXDDD? Pozdrów kolege XDDD

eat

Opublikowano

TEMAT POWINIEN BYĆ JUŻ DAWNO ZAMKNIĘTY BO ROBI SIĘ SPAM JUŻ TO ZGŁASZAŁEM!

@PISAŁEM JUŻ TYLE RAZY ZE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT BO JUŻ UZYSKAŁEM ROZWIĄZANIE I TYLKO JA DOSTAJĘ WARNA POZDRAWIAM MAJKEL -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...