Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe buty na lato ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiś butów na lato tak do 150zł od razu mówię, NIE za kostkę, NIE koniecznie oryginalne (byle nie podróby). Myślałem nad tymi całkiem mi się podobają i powinny pasować do mojego stylu (tak, czekam na hejty i ból dupy cebulaków, tak noszę rurki możecie mnie zwyzywać). To czekam na jakieś ciekawe propozycje byle nie jakieś adidasy ;_; typu air max czy cos

http://www.hm.com/pl/product/09478?article=09478-C

O tych butach wspominałem wyżej ^^

Opublikowano

Conversy miałem, bardzo mi się podobają lecz moim zdaniem są po prostu nie wygodne :/, a vansy właśnie myślę nad nimi tylko nie wiem dokładnie jakie możesz doradzić? :D Przeważnie noszę czarne spodnie żeby to jakoś wyglądało i dostępne w rozmiarze 43-44 xD

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się na lato kupować całych butów... po kilku chwilach na dworze, noga tak jebie że trzeba je myć kilka razy dziennie xD

Jeśli już masz kupować coś na lato za 150 zł, to polecam Ci już skórzane klapki, nie chodzi o to aby w butach było wygodnie, a nie aby to wyglądało ?

Całe wcześniejsze wakacje przechodziłem w klapkach za ledwo 100zł i jestem z tego tak zadowolony, że w weekend pojadę sobie kupić kolejne :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się na lato kupować całych butów... po kilku chwilach na dworze, noga tak jebie że trzeba je myć kilka razy dziennie xD

Jeśli już masz kupować coś na lato za 150 zł, to polecam Ci już skórzane klapki, nie chodzi o to aby w butach było wygodnie, a nie aby to wyglądało ?

Całe wcześniejsze wakacje przechodziłem w klapkach za ledwo 100zł i jestem z tego tak zadowolony, że w weekend pojadę sobie kupić kolejne :)

Nie wiem czy to troll czy co, ale można używać dezodorantu do stóp, albo wkładek niwelujących nieprzyjemny zapach. Klapek nie kupię, ale dzięki za info xD

Opublikowano

Sandały + skarpetki = Polska moda

A tak serio : Vansy + skarpetki botki  i już nie grzeje w nogi , albo nawet nie zakładasz do nich skarpet. 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Mnie się podobają bardzo Adidasy ZX. Co sądzicie o tych butach? 1209701_225176927680072_1901042440_n.jpg

Całkiem ładne buty, lecz nie pasują do mojego stylu. :P

Sandały + skarpetki = Polska moda

A tak serio : Vansy + skarpetki botki  i już nie grzeje w nogi , albo nawet nie zakładasz do nich skarpet. 

No innych skarpetek niż stópki nie nosze xD bo wieś, właśnie myślę teraz nad vansami/roshami.

Możecie podawać ciekawe modele ^^

Opublikowano

Mnie się podobają bardzo Adidasy ZX. Co sądzicie o tych butach? 1209701_225176927680072_1901042440_n.jpg

W ogóle mi się nie podobają, do tego te kolory.. ;-;

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...