Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrazyMu 97d+99 | EXP:9999 | PVP SERVER | CUSTOM|

Crafterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku jak dobrze mi wiadomo serwer stoi 19dni :) Chociaż jakieś problemy znów mają bo od kiedy gram czyli 2 dni to juz 2 razy off był :/ :D

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodają jakieś customy i pare bugów naprawiają. Teraz off jest też stronka więc nie wiadomo co to będzie.

Opublikowano

O czym ty gadasz ... jakie 2 dni server stoi już troche .. Poziom IQ-15 ^^

poziom IQ to ty masz kurwa równe buta, chodziło mi o to że W DWA DNI WBIŁ TYLE GR co jest całkowicie nie możliwe, no chyba że kontakty z adminem xD

idz kurwa w metina graj

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

^^ 2 gr w dwa dni ... Jezuuuu  po primo to na tym serwie bije się resa w MAAX 2 min ! i gr jest na 70 rr Wiec 10-14 gr w dwa dni jest możliwe :) Urielowi się nudziło i w 2-3 dni to dla nikogo nie był by problem. Full eq jest za 10 gr. Ludzie zacznijcie myśleć i próbować a nie wytykać palcami.

@DawcaPigułek W Metina to ty możesz z kolegami z klasy grać, Zazwyczaj gimbusy osądzają ludzi o takie rzeczy. Jak to dla ciebie nie możliwe to ogólnie współczuje i w głębi serca jest Mi naprawdę przykro :/.

Opublikowano

już myślałem bo coś strona nie chciała mi wyświetlać rankingu

i gr jest na 70 rr Wiec 10-14 gr w dwa dni jest możliwe

nie jest na 70rr gr tylko na 100rr nie rób w bambuko

Opublikowano

gracz uriel ma bardzo dobry kontakt z adminem full itemy najlepsze i w chuj gr więć pozdro

Oj tam Oj tam ale teraz nie ma go za czesto :P i zajmuje sie swoim Gm-em na innym servie;p

gracz uriel ma bardzo dobry kontakt z adminem full itemy najlepsze i w chuj gr więć pozdro

Poza tym to że mam nie powinno cię obchodzić..... i nie wpierdalaj nosa w ni swoje sprawy.... Odbij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...