Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrazyMu 97d+99 | EXP:9999 | PVP SERVER | CUSTOM|

Crafterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że coś wam ciężko ogarnąć ten serwer jeśli chcecie pomocy gg: 48897015 Pozdrawiam .  Może uratuje ten serwer ;]

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema ludzie opłaca się wchodzić na serwer czy nie ? bo nie wiem czy pobierać jak tak cały czas off admin 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

ciekawe ile bedziemy czakac

Mój Uriel jest żądny kwi;]. Więc czemu strona on jest... jak pod silnik jest podpieta.....

Może sam założę server jakiś;p

Opublikowano

uriel spokojnie nie nerwowo :D taki serv to powinni zhakować :D mi się nie chce w takie coś bawić :D

po pierwsze serv full wypas po drugie malo ludu po 3 serv co chwile off  co to za serv <lol2>?

Opublikowano

miałbyś czas na to ?? heh

dużo roboty z tym jest :P miałem kiedys własnego serva ponad 2 lata 24/7

teraz nie ma czasu nawet pograć   [praca-dom-rodzina] wiecie jak to jest

Opublikowano

w sumie hostować moge a ekipe bym ogarnol... też praca i rodzina;p

ściągam inne mu na czas poki to nie działa ;p następny podbije;p

Opublikowano

Nie działa ( Po wpisaniu hasla i loginu tez wam się zacina mu ? ) Mysle ze to jakis problem ode mnie, napisz ktos czy ma tak samo i moze jak to naprawic.

Opublikowano

chujowy ten serwer polak lata w FO secie i chwali się że dostał od admina + 10gr w 2dni dziwne w chuj

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...